maandag 22 augustus 2016

Ontbijten in bilzen

Heb je zin in een lekker ontbijt in Bilzen (Limburg)? Kom dan naar hotel Beila. Alle dagen van de week. Ook voor niet-hotelgasten.


Begin de dag uitstekend met een uitgebreid en vers ontbijt en ga langs bij het koffiehuis Papercup in Bilzen. Kies één van de verschillende ontbijten. Nathalie ontbijt € 11.


Openingsuren Ma - di - woe:. Naast parkeerplaats kasteel Alden Biesen. Het Apostelhuis - Brasserie, Café, Restaurant, Feestzaal, Alden Biesen, Bilzen.


Papercup is een sympathieke koffiebar in het centrum van Bilzen , vlak bij de markt. Dit adresje staat garant voor sfeer en gezelligheid. Restaurant Kampernoelie, dagverse, seizoensgebonden en lokale producten in een huiselijke, warme sfeer. Vijf kamers met elk een aparte badkamer.


Ontbijten gebeurt in een lichtrijke orangerie. Er is een gezellig terras. BB Huize Briers ligt in Bilzen en biedt een restaurant, een tuin, een terras,.


Bilzen - Op zondag mei werd in het WZC Beversthuis, afdeling. Het ontbijt wordt elke dag geserveerd in het restaurant met zicht op de boomgaard en prairietuin. Zelfs in de winter kan je het kasteel van Alden Biesen zien, . Een lekker ontbijt op het terras buiten met zicht op de tuin, met vers fruitsap . Find unique places to stay with.


Privé achterhuis met privé tuin zonder ontbijt. Start je dag met een heerlijk ontbijt bij Brasserie Het Forum. Op dinsdag, zaterdag en zondag kan je genieten van een overheerlijk “Marktontbijtje” of een . De Brasserie staat voor gedreven mensen die u in een sfeervol interieur, met een vriendelijk onthaal . Met een passie voor het vak. Ontdek zelf waarom steeds meer mensen bij ons ontbijten.


Ontbijten in bilzen

Een kindvriendelijke brasserie op de boerenbuiten, maar toch dicht bij Bilzen centrum en Maastricht! Ons restaurant is gelegen in het hartje van Bilzen in huis Petry (Huize Briers). Graag willen wij je verleiden met onze smakelijke culinaire creaties.


Op zoek naar de perfecte aan huis geleverde ontbijtmand? Als leverancier van ontbijten en picknicks aan het kasteel van Alden Biesen . Volwassenen gratis toegang. Een eerbetoon aan zijn vrije leven en zijn domein . Variatie genoeg voor een lekker ontbijt , lunch of tussendoortje.


Bij ons is de keuze reuze kom maar lekker neuze. Bij Whatshapp maken we van smakelijkheid .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts