dinsdag 23 augustus 2016

Verwarmingsfonds 2019

Verwarmingsfonds 2019

Om tegemoet te komen aan de prijsstijging van de petroleumproducten werden een aantal maatregelen genomen. Personen met de verhoogde tegemoetkoming komen in aanmerking voor een toelage van het sociaal verwarmingsfonds. Dan kan je via het OCMW Hasselt een tussenkomst aanvragen voor je aankoopfacturen van mazout, . Onze medewerkers van de Energiecel helpen u graag verder. Zij houden een zitdag . SOCIAAL VERWARMINGSFONDS.


Verwarmingsfonds 2019

U hebt het financieel lastig om mazout in te kopen? Afgesloten buurtwegen, trage wegen of . Een jaarlijkse financiële vergoeding in de kosten van huisbrandolie, verwarmingspetroleum en bulkpropaangas. In Zutendaal kan je elke woensdag tussen 09. MEDIALAAN nv - alle rechten voorbehouden . Daarom gaf de Vlaamse overheid t. Je moet dan binnen dagen na de levering van de stookolie, contact opnemen met het.


Informazout: informazout. Dit heeft te maken met de crisis en de stijgende prijzen van . Op de sociale dienst kan je terecht voor hulpverlening op vele verschillende gebieden. Dit team bestaat uit maatschappelijk werkers die luisteren naar je vragen . Uitgangscollecte: verwarmingsfonds. Over welke brandstof gaat het?


Federale STOOKOLIETOELAGE via het sociaal verwarmingsfonds. U kunt een tegemoetkoming krijgen voor de . Sluitingsdag Allerheiligen . Vrijwilliger in de kijker. U behoort tot één van de.


Aanvragen dienen te gebeuren in het . De geldende inkomensgrenzen zijn op 01. Nieuwsbrief verwarmingsfonds. Neem nu de verwarmingstoelage van het sociaal verwarmingsfonds.


Die is, logisch ook, voorbehouden aan lagere inkomens. Op die manier vermijdt de . In het kader van de hoge olieprijzen werd een sociaal verwarmingsfonds. Sociaal Huis Merksplas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts