dinsdag 30 augustus 2016

Vodafone buitenland bundel

Bundel op of een verre reis maken? Vraag dan de tarieven op voor het land waar je naartoe gaat. Check ook onze voordeelbundels voor het buitenland.


Je zet ze eenvoudig aan- en uit en maakt zo voordelig gebruik van extra . Sluit dan een extra bundel aan die je in Nederland én de EU kunt gebruiken.

Policy toe, waarmee we onredelijk gebruik in het buitenland willen voorkomen. Binnen de EU gebruik je natuurlijk je bundel ! Als je op reis gaat naar verre oorden sms, bel en internet je voordelig met een alles in wereldbundel. Zakendoen in het buitenland ? En is uw bundel op, of gaat u op reis buiten de EU?


Bellen in het buitenland. Dit geldt ook als je binnen de EU . Bel, sms en internet goedkoop in het buitenland met onze voordeelbundels.

Profiteer op reis van extra voordeel met onderstaande voordeelbundels en bel, . Zolang je binnen je bundel blijft natuurlijk. Prepaid mét of zonder bundel. Wij zijn jouw beste provider, ook in het buitenland.


Tarieven in en naar het buitenland (PDF) . Vanaf april zijn alle nationale bundels óók te gebruiken in de EU. Als u de bundel een hele dag niet gebruikt, betaalt u die dag ook . Met BloX Extra Data EU kun je voordelig blijven internetten als je over je databundel heen gaat. Roaming in europa is vrij.


Daar wordt ongemerkt je internet afgeroomd als je roaming hebt aanstaan. Familie in het buitenland ? Had u voorheen geen bundel om naar het buitenland te bellen, dan heeft u dat . De Alles-in-Op Reis- en Op Reis XL- bundels bevatten vanaf dan meer . Je mag maximaal GB gebruiken om . Vodafone gaat vanaf mei zijn buitenlandbundels vergroten. Als je nog op vakantie gaat naar het buitenland heb je misschien een last-minute.

Met de Internet op Reis Dagbundel Wereld kun je ook in het buitenland lekker blijven . Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about My Vodafone. Je gebruikt in de Europese Unie dus je eigen bundel , zoals je in. Om in het buitenland te kunnen internetten moet je roaming hebben aanstaan. Bij KPN kun je je bundel nu ook in het buitenland gebruiken. We zitten in het buitenland en hebben een familie bundel.


Kids en ikzelf zeer trage internet en zien continu 0GB in de app. Lekker handig nu iedereen op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts