dinsdag 20 december 2016

Zo lelijk als een aap

Unsubscribe from TopNotch? Neerlandais - Francais, définition,. Spreekwoorden met aap en als onderwerp geld zijn meestal gunstig. Zo komt ook het woord aap wellicht vaker voor dan velen denken.


Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.

Betekenis: als iets in essentie slecht of lelijk is, kun je het niet goed of mooi maken door er een kleinigheid aan. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Als apen hoger klimmen willen, ziet men gauw hun blote billen. Als je een aap leert klimmen, gaat hij al snel met kokosnoten gooien.


Al draagt de aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding: De mooiste. Als ze al iets vertelde, was het tegenstrijdig met verhalen die ze eerder had verteld. Al zijn sommige dieren misschien meer grappig dan lelijk te noemen.


We trappen de top lelijkste dieren ter wereld af met een bijzondere aap : de neusaap.

Vissen of andere diertjes zien dit als aas en zo kan de zeeduivel gemakkelijk . Learn about working at Stichting AAP , opvang voor uitheemse dieren - AAP rescue centre for exotic animals. Join LinkedIn today for free. Ontbrekend: zo ‎ lelijk uithetgrootscheldwoordenboek. De vrouwelijke vorm komt als scheldwoord weinig voor. Zo kan een mooi mens een procent hoger uurloon krijgen dan de trol aan.


Net als die aap met een gouden ring, word je niet zomaar een . Ook wordt een aap meestal geassocieerd met lelijke of brutale dingen, aldus . Hij is er zoo mal mede als een aap met zijn jongen. Toon de Aap is zo lelijk als de nacht. Ook lelijke mensen kunnen tevreden kunnen zijn met hun uiterlijk.


En het is niet zo dat je op één pagina maar één spreekwoord vindt. Zo glad als een aal zijn. Zoals ontvangen worden als een aap in een porseleinkast.


Zo lelijk dat je droog blijft in de regen, zo lelijk dat bejaarden je voorrang geven. Die haaienvin is zo lelijk als de nacht man het doet gewoon pijn aan de ogen die. Als je voor mij stemt, dan beloof ik je dat je maïs zal groeien, zoals je nog nooit.

Meteen gaf hij aan aap Gewoneman enkele reusachtige maïskolven, zo groot . ZW, ZO , VK) = andersom, tegengestel Do most het breien net aansum. Aep wat hej mooie jongen als iem. Al drag een aap een golden ring, het is en blef een lelijk ding . Leuke knuffelapen voor alle leeftijden van mooie merken. Jellycat, Maileg en Steiff.


Wij krijgen regelmatig nieuwe exemplaren dus houd . Daar komt de aap uit de mouw. Zo dom als het achtereind van een varken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts