donderdag 16 maart 2017

Jobstudent oostende vdab

Wil je graag wat bijverdienen? Ontdek onze tips om de studentenjob van je dromen te vinden! Wij hebben verschillende vacatures voor jobstudent ! Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode!


ACCENT SELECT SERVICES in VEURNE. Kan ik nog werken als jobstudent als ik afgestudeerd ben of stop met studeren? Plaats gratis uw vacatures voor studenten op Student.


Lees hier na wanneer en hoe je je als werkzoekende best kan inschrijven. We matchen jouw talent met topbedrijven. Voor tijdelijk werk met optie vast, flexiwerk of studentenjob. Deed je tijdens het schooljaar een studentenjob, of werk je bijvoorbeeld van tot juli als jobstudent , dan telt. Opgelet: dit geldt enkel voor de dagen na juli.


Verschillende locaties o. Alle info over tewerkstelling als . Ook stagiairs en jobstudenten kunnen bij ons terecht. Zedelgem, Flanders, Belgium. Dat betekent dat je nog tot dan mag werken als jobstudent. Enthousiaste jobstudent gezocht. Vacatures Vdabverkoop kleding.


Werken in de postkantoren. Oostende konden we jobstudenten in dienst nemen. Payroll Officer, Brussel-Hoofdsta Rue des Princes, Bruxelles, Fulltime. Hij is op zoek naar een jobstudent die hem kan begeleiden tijdens een vakantie in het buitenland of voor weekendjes . Woon je in Brussel en ben je als werkzoekende ingeschreven bij Actiris?


Jobstudent oostende vdab

WERK JE IN AUGUSTUS OF SEPTEMBER ALS JOBSTUDENT ? VDAB -opleiding behaalde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts