maandag 20 maart 2017

Rommelmarkt zilverlaan oostende 2019

Op zaterdag 29april is het weer zover onze 7de rommelmarkt in de zilverlaan en. Locatie: stene dorp, zilverlaan , Oostende. Rommelmarkten in België. Inschrijven kan elke dag vanaf 16u tot 19u.


Geachte U kunt u inschrijven vanaf 16u tot 19u …. Alle activiteiten en uitstappen in Oostende van het type Markt of braderie. Ontdek wat te doen vandaag, morgen,. De Nacht van Oostende op zaterdag juni en zondag juni. Een gratis rommelmarkt van meer dan 3standhouders. In een volledig verkeers vrije wijk.


Aan je favorieten toevoegen. Eén van de gezelligste rommelmarkten van Oostende. In Stene slagen ze erin om van de rommelmarkt een groots. Dit jaar staat de feesttent met bar, toiletten en podium niet meer op de vertrouwde weide in de Zilverlaan , verduidelijkt Christine Vervaeke,.


Als afsluiter geeft de stevige coverrockband Gravity uit Oostende van. Voorrang wordt gegeven aan de bewoners van de wijk. Auto kan niet bij de stand blijven staan. Steense rommelmarkt - Openlucht, Zilverlaan Oostende , Oostende , Belgium.


Adres Routebeschrijving. Vlak na de invoering was er ook rommelmarkt in de Zilverlaan. Beheersovereenkomst - Stad Oostende en OCMW Oostende. Stuiverstraat tussen rondpunt Zilverlaan en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts