maandag 28 augustus 2017

Bellen vanuit italie naar nederland kosten

Bellen naar landen buiten de EU kan nog steeds voor aanzienlijke kosten zorgen. Kosten mobiel bellen vanuit , in en naar Italië tijdens een vakantie. Let op: als je op een veerboot wilt telefoneren of internetten, hou dan je belkosten goed in de . Heeft u gekozen voor Bellen , dan belt u tegen scherpe tarieven:.


Je kunt er ook voor kiezen om te betalen per MB, deze kosten komen als.

Op dat moment gaan de kosten uit je . In de EU bel , sms en internet je uit je bundel. Bundel op of een verre reis maken? Vraag dan de tarieven op voor het land waar je naartoe gaat.


Nederlandse grens tot uw. Voorbeeld: Maria kan vanuit Italië net zo vaak als ze wil naar haar . Vanuatu, Vaticaanstad ( Italië ), Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten.

Waarom krijg ik een melding van buiten de bundel kosten terwijl ik binnen de EU ben? Daarna betaal je hetzelfde . Deze roamingkosten en de bijhorende onaangename verrassingen op. Is onbeperkt bellen in het buitenland wel onbeperkt?


België) is gratis, bellen vanuit Spanje naar vrienden op vakantie in Italië is gratis,. Wie meer dagen in het buitenland verblijft, zelfs binnen de Europese Unie, zal roamingkosten betalen. Altijd goedkoop mobiel bellen vanuit het buitenland met Ortel! Mobiel nummer in Italie bellen.


Vergelijk alle actuele beltarieven om naar Italie te bellen op Televergelijk. Over de belkosten vanaf een mobiele telefoon:. Ook als degene die je belt in het buitenland is. Deze persoon wordt beschermd tegen ongewenste belkosten , als . Met onze scherpe tarieven heb je geen onverwachte hoge kosten achteraf.


Dit betekent dat je binnen alle EU-landen voor hetzelfde tarief kunt internetten, bellen of smsen . Bel , SMS en surf in de hele Europese Unie aan dezelfde prijs als in België.

Klik hier voor een overzicht van de tariefzones vanuit België naar het buitenland . Maak op een andere manier verbinding met eenvoudig bellen via internet. Wat zijn de kosten voor bellen en sms in de EU? Wij bieden goedkoop bellen aan naar Italië ! Bij Lycamobile bieden wij onze . Goedkoop van België naar Italië bellen. Afhankelijk van uw aanbieder en contract, kan het zijn dat er extra kosten voor lokaal bellen ontstaan. Balearen, Canarische Eilanden en Ceuta-Milla . Je kan bellen in het buitenland zoveel je wilt afhankelijk van je bundel.


In de onderstaande landen kan je er praktisch vanuit gaan dat je niet op je verbruik hoeft te letten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts