dinsdag 22 augustus 2017

Flexibele studentenjob leuven

Bekijk salarissen, vergelijk reviews, solliciteer eenvoudig en krijg een aanbod. Wat voor studentenjob zoek jij? In het begin van je studie wil je vooral een flexibele studentenjob om snel geld te verdienen of een vaste bijbaan om je lasten . Direct Result is de marktleider op het gebied Face to Face Marketing binnen BelgiĆ«, . Je praat en begrijpt heel goed Nederlands. Je zoekt een job , je wil graag werken. Je bent klantvriendelijk en straalt . Interim jobs zijn snel, makkelijk en flexibel.


Vind hier werk dat bij je past. Op zoek naar een flexibele job in Leuven ? Grijp dan deze geweldige kans! De ideale studentenjob in de horeca! Mise en Place is een horeca uitzendbureau waarbij je samen met je (nieuwe) . Een job in eigen regio. Mooie doelgroeitrajecten.


Be in the first applicants. Flexibel verloningsplan . Dan is deze flexibele studentenjob wat jij zoekt ! Wil je plezier, flexibiliteit en een beetje creativiteit in je studentenjob ? Werkgevers kunnen hierdoor op een flexibele en voordelige manier extra personeel . Werken bij Activate biedt meer dan een standaard studentenjob ! In combinatie met de flexibele werktijden en een bonus per geworven donateur is dit de . Je moet zelf flexibel zijn, maar zijn niet flexibel naar jou toe. Al werd dit soms ook een nadeel, omdat er heel wat flexibiliteit van mij . Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker. Onze kantoren zijn ideaal gelegen, in hartje Leuven ! Hou je van flexibiliteit en voldoende afwisseling in je job en schrikken avond- en weekenduren jou . Ben je flexibel ingesteld. Combineer je studie met een flexibele job.


Meld je aan als student. Via Silver Tie krijg je toegang. Kijk hier voor een overzicht van alle horeca jobs in Leuven. Je kan probleemoplossend werken.


Seal Jobs is een digitaal uitzendbureau gespecialiseerd in studentenjobs. Als one-stop-partner voor jong talent helpen we je graag met de rekrutering, . Studentenjob bij Skanna. Economie en Bedrijfswetenschappen van de KU Leuven is het initiatief nu uitgebreid naar. Bedrijven krijgen op een snelle en flexibele manier hooggeschoolde. Starters op de arbeidsmarkt worden begeleid naar een eerste job die . Werk je graag zelfstandig en flexibel ? Landelijke Thuiszorg maakt deel uit van Ons, en heeft een uitgebreide waaier aan vacatures in de . Communiceer met je studenten.


BVBA Flying Services Bediening op hoogstaande horeca events te Leuven Pepperminds Promotor bij . Welkom in onze prettige, open cultuur met flexibele werktijden en heel veel individuele verantwoordelijkheid! Je werkt graag in regio Lier, Mechelen, Leuven , Antwerpen. Ontdek alle vacatures voor Leuven op vacature.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts