maandag 21 augustus 2017

Tegemoetkoming mazout

De verwarmingstoelage bestaat uit een tegemoetkoming in de brandstoffactuur van bepaalde personen uit welbepaalde categorieën. Verhoogde tegemoetkoming? Betaal minder voor uw stookolie! Dat fonds vergoedt mensen.


Tevens is vereist dat . Wie recht heeft op een verhoogde tegemoetkoming van de ziekte-. Ook mensen met een laag inkomen genieten van een korting op mazout. Voor personen die zich verwarmen met aan de pomp gekochte mazout of . En u behoort tot één van de volgende categorieën?


U kunt een tegemoetkoming krijgen voor huisbrandolie ( mazout ) aan de pomp en in bulk (voor het vullen van een brandstoftank aan huis), . Dan kan je via het OCMW Hasselt een tussenkomst aanvragen voor je aankoopfacturen van mazout , verwarmingspetroleum of bulkpropaangas. Heb je een beperkt inkomen? Je kan een verwarmingstoelage aanvragen voor huisbrandolie of mazout in bulk, verwarmingspetroleum, huisbrandolie of mazout.


Alle gezinsleden genieten de verhoogde tegemoetkoming. Het gaat om de factuur betaald voor huisbrandolie ( mazout ) aan de pomp en in bulk (voor het vullen van een brandstoftank aan huis), verwarmingpetroleum aan. De Federale Overheid bepaalt hiervoor jaarlijks de voorwaarden . WIGW of OMNIO -statuut, personen die leefloon . Categorie 2: Uw huishouden . Daarom werd in België een fonds opgericht om mensen in een benarde financiële situatie te helpen met een tegemoetkoming voor hun . U bent gerechtigd op een verhoogde tegemoetkoming van de ziekte-en. Om tegemoet te komen aan de prijsstijging van de petroleumproducten werden een aantal maatregelen genomen. Dat betekent dat de maximum- tegemoetkoming frank per liter is.


Verwarm je met huisbrandolie, petroleum of bulkpropaangas? Maar is het financieel moeilijk om de nodige brandstof aan te kopen? Als je aan de voorwaarden voldoet, kan je een toelage aanvragen voor een tussenkomst in de kosten van de verwarming van je woning.


Fonds een forfaitaire . Dit komt niet alleen de klantvriendelijkhei maar ook de efficiëntie ten goede. Ook indien je een pensioenaanvraag of een tegemoetkoming voor mindervaliden . Wie zich in een financieel moeilijke situatie bevindt, kan elk jaar een korting krijgen op de . Jij of een lid van jouw gezin, heeft recht op een verhoogde tegemoetkoming van de ziekte- en invaliditeitsverzekering, met andere woorden, je ontvangt deze . WIGW, uitkering van het OCMW, RVA of een sociale . Sociaal Verwarmingsfonds. WIGW-statuut heeft (verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds). Stookolie of mazout , in vloeibare vorm.


En wilt u daarvoor graag een tegemoetkoming ? Neem dan tot zestig dagen na de mazoutlevering . Een overzicht van premies en subsidies bij installatie en zelfbouw vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts