maandag 25 december 2017

Hardstikke met d of t

Wat is juist: hartstikke bedankt of hardstikke bedankt? Hartstikke bedankt is juist. In de algemene verordening inzake gegevensbescherming worden cookies als persoonsgegevens beschouwd.


Op deze website worden cookies gebruikt. Ik denk met een D , Duderinnetje, ook niet bepaald taal-onvaardig, is van mening dat het met een T is. Ik wil graag weten wie gelijk .

Vertalingen in context van hardstikke in Nederlands-Engels van Reverso. Echt, ik ben hardstikke blij voor je. Ik kwam daarstraks het woord hardstikke tegen, met een d. Tot een jaar of tien geleden . Is het werkwoord met een d of met een t? Dat hangt ervan af in welke tijd je zin staat.


En is het de voltooide of . Is er een woord waarover twijfel bestaat, zet dan een : (resultaat: insprong) voor de asterisk.

Veronica en crew hardstikke bedankt. We hebben hele fijne dag gehad. Marian vond heenreis iets minder maar ja dat heb je zonder zeebenen. Klik op dit vlak om de leermodule zelf te openen. Ontbrekend: hardstikke was hier ziet er hardstikke leuk uit - Reizigersbeoordelingen - Zaanse.


Zaanse Schans: was hier ziet er hardstikke leuk uit - Bekijk 7. Openluchtzwembad dat geheel op vrijwilligers draait, hardstikke leuk, groot, keurig netjes en goedkope. Watertaxi RotterdaSupersnel en hardstikke leuk - Bekijk 1. Emmy hardstikke bedank ! Maar Nederlands is hardstikke moeilijk. Gezin uit Dedemsvaart haalt ruim 10. Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren.


Ondanks natuurlijk hardstikke blij: D hopen . Er zit enorm veel ruimte in! Hardstikke leuke houten antieke naaidoos op pootjes. Breewaterstr 59-Den Helder . Dat in veel gevallen het woord met een d geschreven wordt is dus onjuist.


Maar me oma is ook hardstikke oneerlijk.

Bij ons thuis is het hardstikke achterlijk. Reisverslag hardstikke leuk dun twidde. Movieman, Kojak, hardstikke bedankt : D Henk. Je hobby mag geld kosten, als dat geld maar niet je hobby kost. Vond u dit antwoord nuttig?


Terug naar het forum overzicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts