donderdag 28 december 2017

Verzekering bodemsanering

Ontdek de verzekering die je beschermt tegen de kosten voor de opruiming van de vervuiling van de bodem door weggevloeide stookolie uit een tank of de . Deze verzekering dekt de saneringskosten tot 60. Laat u verzekeren voor de gevolgen daarvan. Je verwarmt je huis of appartement met stookolie?


Dan sta je zelf in voor de regelmatige controle van de tank en voor de bodemsanering na . KBC verzekert die kosten tot 60. Qua opzet lijkt deze verzekering op de construction all risks verzekering. Zowel schade aan het werk, aansprakelijkheid en bestaande eigendommen van de . Een bodemsanering kost gemiddeld.


Toch laten nog veel exploitan ten na om hun tank periodiek te . KBC lanceert verzekering bodemsanering binnen brandpolis. Dit is een afgeschermd artikel . De sanering van de bodem brengt hoge kosten met zich mee en wordt niet gedekt door een verzekering. Een sanering na een overvulling kost zeer veel geld. Bodemsanering van tankstations. Indien u een attest van tankcontrole kan voorleggen, is het wel de leverancier zijn verzekering die betaalt.


Verzekering bodemsanering

Indien er een schadegeval is onder de verzekering bodemsanering , moet de cliënt kunnen aantonen dat hij aan de wettelijke verplichtingen heeft voldaan. Verzekeringen Particulieren. Wij helpen u graag verder.


Algemene bouw risico verzekering. Bij schade aan derden komt de familiale verzekering in beeld. Hierdoor betaal je nog maximaal 5euro voor een bodemsanering. Jouw verzekering dekt deze schade niet.


De kostprijs van een bodemsanering kan na een olielek hoog oplopen. Neem een kijkje op onze websites. Voor meer info, neem contact op met ons kantoor.


Indien de verzekering dit soort schade niet of slechts gedeeltelijk dekt, kan de klant. Het is uw brandverzekering die de bodemsanering in eerste fase betaald. Milieuschade opgetreden bij u of andermans terrein? Bij ons is dat verzekerd en zorgen wij voor snelle service.


Verzekering bodemsanering

Sluit de milieuschadeverzekering af. Overzicht particuliere verzekeringen. De verzekering patrimonium beschermt de roerende en onroerende goederen van de verzekerde.


Met de milieuschadeverzekering kunt u zich verzekeren tegen de kosten van: bodemsanering , het opruimen en afvoeren van asbest, onderzoek en beredding. Uitgebreide vergoeding bodemsanering. Tuin verhoogt bovendien de schadevergoeding voor de bodemsanering. U wilt een (milieu) verzekering afsluiten. Uw grond raakt verontreinigd door een brand of ander ongewoon voorval.


Verzekering bodemsanering

U zorgt voor een gezellige thuis en Fidea voor een complete Woonverzekering. De Fidea Woonverzekering is immers veel meer dan een gewone .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts