donderdag 18 januari 2018

Anunturi belgia femei

De sims aan het werk (add-on) (pc gaming) is nu op voorraa bestel via onze site en wij verzenden binnen uur. The Sims telt een aantal uitbreidingen. Get To Work of Aan Het Werk is de eerste.


Je moet hier wel geld voor betalen. Email me when the price drops. De Sims Aan Het Werk -Thema Belgium.

Stuur jouw Sims direct aan terwijl ze aan het werk zijn en be. Je hebt er een kavel voor een woonhuis en verder staan er . Het blijft hetzelfde en we missen toch veel dingen uit de Sims 3. Gelukkig kwamen er snel . Dit betreft een expansion pack voor De . Voor 23:uur bestel morgen gratis in huis! Pakketpost (vanaf € 2-).


Carrières zijn een werkvorm waarbij Sims zelfstandig, zonder de speler, naar het werk gaan.

Als de werkdag erop zit, komen ze gewoon weer thuis. Creëer nieuwe Sims met opvallende karakters en unieke uiterlijke kenmerken. Je Sims beginnen hun carrières met drie vakantiedagen en door te werken.


Bestuur de karakters, het uiterlijk . Een fotostudio, een bakkerij, of een hippe kledingzaak? Open je eigen winkel of begin een carrière als dokter, wetenschapper of . De aankondiging is nog nooit . Toch miste ik nog iets. De sims gaan namelijk braaf dagelijks naar hun werk en . Sims kunnen in hun vrije tijd of om promotie te maken in hun carrière aan verschillende vaardigheden werken.


Dit is de uitbreiding waarnaar ik al verlang . Zoals de titel al aangeeft is het zo dat mijn sim vrouw gewoon thuis is, maar het spel aangeeft dat ze nog op het werk is. Morgen gratis geleverd. Lees dan hier alle informatie over aan het werk en bekijk ook onze review. Historique du prix sur momox-shop.


Om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, .

Werken tot je in slaap valt. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently. Ervaar de creativiteit, humor, . Spoedleveringen binnen België en Nederland. Dvdg Sims Aan Het Werk.


Schrijf uw eigen review.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts