woensdag 10 januari 2018

Treinticket 65 plussers

Dan reis je voordelig heen en terug door heel België voor een vaste prijs per rit. Op zoek naar handige informatie voor treinkaartjes voor plussers. Dan hebben wij het juiste antwoord voor u opgezocht! Wanneer u jaar of ouder bent heeft u recht.


De gemeente Schiedam biedt . Personen ouder dan jaar reizen met een seniorenbiljet aan een voordelig tarief met de trein. U bent minstens jaar en het seniorentarief is geldig:. Dankzij dit tarief kan je voordelig door heel België sporen.


Dat kan met de internationale voordeelkaart RAILPLUS. Met RAILPLUS krijgt u maar liefst korting op diverse internationale. Ontdek alle tickets van NMBS en vind het product dat het best past bij je reis. Dit lijkt zeer aantrekkelijk (treinkaartjes voor plussers tip ). Wat kost een trein ticket van roosendaal naar essen met fiets heen en terug. Dal Vrij abonnement (jaarcontract) voor - plussers slechts €4 . Ja, goedkoper reizen voor - plussers bestaat ook voor niet-ingezetenen.


De RailPlus -kaart (gratis bij de NS Voordeelurenkaart) geeft korting op. In België reist u binnenlands (vanaf jaar) voor € per persoon retour,. Het bij - plussers erg populaire seniorenbiljet is altijd een heen-en-terugbiljet in 2de klas.


Seniorenbiljet (voor senioren vanaf jaar). Deze kaart geeft geen recht op een vermindering op de prijs van het treinticket ! Dat betekent dat een treinticket vanaf dan duurder wordt. Het seniorenbiljet ( heen- en terugreis voor - plussers in tweede klasse) gaat van . Datingsite Voor Plussers. Treintickets Berlijn: v. Dan betaal je omgerekend € per treinticket. Het goedkoopste biljet kost vanaf februari euro (in plaats van euro).


Treinticket 65 plussers

Interrail Global Pass of Interrail One Country Pass? Kies uw formule om Europa met de trein te doorkruisen. Zo betaal je bij Boudewijn Seapark vanaf jaar minder voor je kaartje. Zo krijg je als 60- plusser korting op een Thalys treinticket.


Normaal kost die €per vijftien strippen, - plussers betalen €5. Het jaarabonnement voor - plussers wordt een euro duurder en kost voortaan euro. Om met korting te reizen heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Je kunt dan gebruikmaken van leeftijdskorting als je op saldo reist.


Ook met de trein zijn er voordelen voor - plussers ! Reserveer meteen uw treinkaartjes! Reizigers die jaar of ouder zijn kunnen in België zeer goedkoop met de trein reizen. Bent u jaar of ouder? Voor - plussers wordt er bij NS geen onderscheid gemaakt.


Een meerdaagse pas of gewoon een los treinticket ? Bij sommige treintickets koop je een ticket met een tijdslot en reserveer je gelijk een stoel. Maar dit is niet bij elke trein zo. Dus vraag het bij de treindiensten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts