donderdag 11 januari 2018

Geboortekaartjes modern strak

Geboortekaartjes modern strak

Stoer strak geboortekaartje met een modern geometrisch olifantje op de voorzijde voor een jongetje. Wil je een andere achtergrond kleur of een ander lettertype . Hier vind je moderne geboortekaartjes met hippe ontwerpen. Houd je van strakke geboortekaartjes , of Scandinavische stijl, dan zit je hier goed! Op zoek naar een uniek geboortekaartje voor jullie kleine wondertje?


Van klassiek tot modern en van hip tot stijlvol. Kun jij tussen de diverse . Geboortekaartje bruin kraft effen karton hobbelpaard – Rosa. Online geboortekaartjes bestellen bij Queen of Cards is eenvoudig en de.


De strakke en moderne kaartjes werden ontworpen door onze eigen. Moderne geboortekaartjes in zwart-wit of met grafische prints? Modern strak geboortekaartje met een botanisch patroon en roze vlak waarin de naam staat. Bijzonder en trendy kaartje voor meisjes!


Geboortekaartjes modern strak

Haar geboortekaartje en doopsuiker moest fris en rustig ogen. Een voorkeur voor geometrie,. Een stoer ontwerp voor het geboortekaartje van jullie kleintje. Het geboortekaartje is gedrukt om mooi luxe papier. Van gedetailleerde , eigentijdse illustraties, tot abstracte en strakke . Strak , modern of vintage.


Ik heb ze ingedeeld in goud- en koperfolie, Scandinavisch, kleurrijk, karton en retro. ONZE COLLECTIE STRAK EN MODERNE GEBOORTEKAARTJES. Deze collectie strakke geboortekaarten in moderne stijl is erg typografisch en heeft vooral geometrische vormen.


Zie het maar als de Eames-stoeltjes onder de. Kom tijdig langs voor jullie geboortekaartjes ! Zilay-uitvouw geboortekaartje simpel modern strak. Een opvouwbaar geboortekaartje ! Afmetingen: 100mm x 375mm uitgevouwen. Styling tip: Maak het pakketje af met dun zwart twine voor een stoere monochrome look samen met bijpassende enveloppen. Een hip en strak vormgegeven geboortekaartje met de naam Stijn met een extra.


Eens iets anders dan anders. Met dit kaartje val je op tussen de gangbare geboortekaartjes. De stijlen van geboortekaartjes varieren tussen speels, strak , hip, retro en.


Geboortekaartjes modern strak

Houten geboortekaartje Thirza geometrische olifant . Uniek modern langwerpig geboortekaartje met originele drIehoekjes, ruitjes patroon in. Gefeliciteer er is een baby op komst! Moderne strak geboortekaartje voor een jongetje met een geometrisch . Het uitzoeken van het juiste geboortekaartje voor jullie zoontje of dochtertje is het leukst bij JilleJille.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts