maandag 19 februari 2018

Mer erkenningen

Zelfs wanneer u uw stookolie hebt gekocht tegen de beste prijs, is het laatste dat u wilt meemaken een lekkende tank. Los van het financiële . Tanksanering met opvullen van ondergrondse mazouttank. Hebt u een huis gekocht en staat er nog een oude mazouttank op het terrein?


Mer erkenningen

Naast een solide huis heb je graag ook garantie op een gezonde. Ik zit namelijk met hetzelfde probleem. Een huis gekocht met aansluiting op het gasnetwerk, maar er zit nog een oude mazoutketel in de grond. Een mazouttank verwijderen moet steeds gebeuren door een erkende instantie.


Info en de kostprijs om mazouttanks te neutraliseren vind je hier. Bent u op zoek naar een hoogwaardige mazouttank ? De regelgeving ivm neutraliseren van mazouttanks zit idd raar ineen. Zoek snel en eenvoudig jouw antwoord door de juiste . Watts Televar TLM Nieuw - verkeerd gekocht. Opgelet: bij elk huis met een ondergrondse mazouttank dat verkocht wordt, moet de tank eerst gereinigd worden voor de verkoop kan doorgaan. Of hebt u een renovatie achter de rug en verwarmt u voortaan op gas?


Als je een huis koopt met een centrale verwarming op mazout, dan hoef je niet meteen zware investeringen te doen. Wie op zoek is naar het huis van zijn dromen, heeft heel wat. Wat als je een woning koopt met een mazouttank die niet meer gebruikt wordt?


Bij de verkoop van een woning bevindt er zich vaak nog (wat) stookolie in de mazouttank. Blijft de verkoper nog even zelf in het huis wonen, stel dan voor het oliepeil te. Stel dat het door u gekochte pand verhuurd was. Het is niet verplicht om een keuringsattest te laten opmaken van de centrale verwarming of stookolietank bij de verkoop van een woning.


Als dit attest er niet is kan de woning evengoed verkocht worden. Als koper is het wel aangewezen hiernaar te vragen, gezien deze na de . Leveren en plaatsen van mazouttanks en brandstoftanks. De ruimte in jouw huis waar je jouw tank wil plaatsen, is moeilijk toegankelijk? Mazouttank keurder nodig in Limburg?


Voor de verkoop van uw huis , is het niet verplicht uw bovengrondse tank extra te laten keuren. Je huis warm stoken kan op vele manieren. In veel huishoudens wordt nog gebruikt gemaakt van stookolie. Deze stookolie zit opgeslagen in een zogeheten.


Mer erkenningen

Ik koop een huis met een stookolietank. Hoe weet ik of die aan de richtlijnen voldoet en wat moet ik doen als dat niet het geval is? Je kinderen gaan het huis uit, en nu voelt het veel te ruim aan.


Zonder geldig bodemattest kan het huis niet verkocht worden. Als goede huisvaders hebben mijn schoonouders altijd hun tank tijdig laten . Wij hebben een oud huis gekocht met twee kleine mazouttanks naast het huis. Aangezien we een verwarming op aardgas hebben . Vermijd inbraak en laat je huis.


Wij plaatsen zowel bovengrondse als ondergrondse mazouttanks voor de opslag van. Als u uw huis gaat verwarmen met behulp van stookolie, zult u gebruik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts