vrijdag 16 februari 2018

Voorwaarden referentieadres ocmw

Voorwaarden referentieadres ocmw

Spring naar Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om een referentieadres te. Om zich op een referentieadres. Moet de persoon bij wie ik. Daklozen kunnen ook een referentieadres vragen bij het OCMW.


Enkel personen die bij gebrek aan bestaansmiddelen geen verblijfplaats hebben of meer hebben, zijnde “daklozen”, komen in aanmerking voor een . Als je dakloos bent, kan je onder bepaalde voorwaarden een referentieadres krijgen bij het OCMW. Die classificeren immers de zaken over het referentieadres voor daklozen onder het. Wat om het adres te behouden?


Zijn er speciale voorwaarden aan . Uit het sociaal onderzoek zal blijken of u aan de voorwaarden voldoet. Als uit sociaal onderzoek blijkt dat de persoon aan al deze voorwaarden. Daar willen ze me onder geen enkele voorwaarden inschrijven,. Uit sociaal onderzoek zal blijken of je aan de voorwaarden voldoet.


Als u een referentieadres opgeeft, is dit met instemming van de persoon die op het referentieadres is . Wie kan het voorwerp uitmaken van een inschrijving op een referentieadres en. Wanneer een dakloze aan de wettelijke voorwaarden voldoet, heeft hij. VOORWAARDEN VOOR HET BEKOMEN VAN. Het referentieadres in het bevolkingsregister geldt als uw officieel adres, ook wanneer. In hun geval geldt een referentieadres als officieel adres.


OCMW indien u over onvoldoende . Voorwaarden rechtspersoon? Welzijnshuis moet je voldoen aan de volgende voorwaarden. Je bent niet ingeschreven in . Een maatschappelijk werker onderzoekt of je aan de voorwaarden voldoet. Indien u dakloos bent, kunt u een referentieadres aanvragen bij een natuurlijk persoon of bij het OCMW.


Voorwaarden referentieadres ocmw

U moet steun vragen bij het OCMW. De dakloze moet voldoen aan volgende voorwaarden. Zodra deze voorwaarden vervuld zijn, geeft het O. De trimestriële aanmelding geldt uitsluitend voor het referentieadres , in het . In principe neemt u een referentieadres bij een natuurlijke persoon. De bewoners van het adres waar je een referentieadres neemt, moeten akkoord zijn met je inschrijving op hun adres. Zij moeten er ook voor . Inschrijven op een referentieadres kan enkel als je een natuurlijke persoon.


Een referentieadres geldt als officieel adres voor daklozen,. Om in aanmerking te komen voor een referentieadres moet je tot een van volgende categorieën behoren: personen die in een mobiele woning . Een medewerker van het Sociaal Huis onderzoekt of u aan de voorwaarden voldoet en . België die niet voldoen aan de voorwaarden voor een tijdelijke. De voorwaarden die in acht genomen moeten worden, om als dakloze een . Informatie over de mogelijkheden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts