dinsdag 27 november 2018

Kerstmenu bilzen

Menu , kostprijs, buffetten, verschillende formules, … contacteer ons en samen. Wij zijn tot het uiterste gegaan om een menu samen te stellen waar we 1 achter staan. H)eerlijke producten die met veel liefde en passie omgetoverd . Restaurant Kampernoelie, dagverse, seizoensgebonden en lokale producten in een huiselijke, warme sfeer.


Marita, ook vaak Mariet genoem heeft het genoegen U het menu en de wijnkaart voor te stellen. Haar vlotte en correcte bediening is een meerwaarde voor . Een kleine hap, of liever een driegangenmenu? Bilzen centrum en Maastricht ! Voor een klein of groot gezelschap – een menu voor personen tot een . Welkom bij Le Gourmand. Zaakvoerder Dominique Steegmans en Monique . Van 18: – 22:uur.


Reviews Een kindersteak gevraagd in een groep van personen waarvan met een menu. Reviews Ik kom er al jaren en zoals steeds nergens iets op aan te merken Vooral fan. Onze keukenbrigade staat voor u klaar met een uitgebreide keuze aan gerechten: broodjes, hapjes, croques, . Last minuut waren we er even tussen uit zonder onze kinderen.


We logeerden in het hotel in Alden Biesen, maar het menu kon ons daar niet bekoren. Indien je verder surft of op “akkoord” klikt, aanvaard je het gebruik van cookies. Cookie- en privacyverklaring. Smulpapen met kindermaten weten de junior . Het keukenteam had een heel kerstmenu voorbereid. Vlierhof, gastronomisch restaurant met bio-seizoensproducten uit eigen tuin en regio.


Met een gemotiveerd team staan we elke dag klaar om iedereen een aangenaam verblijf te bezorgen. Daarom zullen we samen met u een menu samenstellen dat voldoet aan uw wensen. Bosbeekvallei te Oudsbergen ( Opglabbeek).


Zalige chocolademoelleux. Bekijk onze kaart met lunch, degustatie en slagmolen menu. Toggle navigation MENU. Gino en Els Fourier – Lombar onze passie voor koken groeide uit tot een eigen restaurant. Vandaag is onze eetgelegenheid omgetoverd tot een luxe-home . Aperitief-glas Champagne- amuses 100 . Zoveel in één kasteel: Alden Biesen.


Attente bediening en mooie zaak in het algemeen! Mooie kamers, uitstekend restaurant en ideale ligging. Visserscarrousel (Zalm, krab, garnaaltjes, broodje) of kippenpasteitje . De Vrije Valk beschikt in het Limburgse Haspengouw over verschillende feestzalen in een vierkantshoeve. Beleef hier het trouwfeest, familiefeest of bedrijfsfeest . Naast een klassieke slager waar u terecht kunt voor de aankoop van uw . Luc Haenen is traiteur in Diepenbeek: voor buffetten, lekkere barbecues en tal van andere gerechten de beste partner voor uw feest.


Alle culinaire activiteiten . Het budget dat u beschikbaar stelt is hierbij maatgevend voor een menu op maat voor de grootte van het gezelschap dat u wenst . Lekker onderuit in onze lounge-hoek op het terras of gezellig keuvelend in de bistro. Het kleine hongertje wordt gestild met een lekker hapje. Dé klassieker op het kerstmenu : KLJ Vlezenbeek organiseert Kerstfuif in. MENU VAN DE WEEK (vanaf personen).


Roergebakken biefstukjes met diverse chinese groenten uit eigen tuin. Kipfilet met pittige kerrie saus . Happy Days is een echt familierestaurant met veel aandacht voor plezier en gezelligheid. Het menu van de chef wordt geserveerd op woensdag vanaf 17.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts