donderdag 29 november 2018

Onregelmatige werkwoorden spaans presente

Onregelmatige werkwoorden spaans presente

In het spaans vallen alle werkwoorden in drie groepen. Verder heb je nog een aantal werkworden die compleet onregelmatig zijn, deze vind je onderaan . ONREGELMATIGE WERKWOORDEN WAARBIJ DE LAATSTE . Alles over de spaanse taal. Daarnaast de vervoeging van een groot aantal onregelmatige werkwoorden. El presente De onvoltooid tegenwoordige tijd. Onregelmatige werkwoorden waarbij de eerste persoon enkelvoud . Deze verleden tijd wordt ook wel presente perfecto, perfecto compuesto of perfecto genoemd.


Find more exercises on Spanish. Presente , Imperfecto, Futuro, Condicional. De meeste onregelmatige werkwoorden participo- gerundio. Gente hoy - presente de indicativo onregelmatige werkwoorden - linda woordjesleren. Je moet de werkwoorden in de presente (onvoltooid tegenwoordige tijd) én in de presente perfecto.


Daarnaast zijn er onregelmatige werkwoorden en werkwoorden met een. De vorming is vergelijkbaar met die van de futuro. De onregelmatige werkwoorden in de futuro zijn ook onregelmatig op dezelfde manier in de condicional. Sommige werkwoorden hebben een onregelmatig voltooid deelwoord: . Net als in het Nederlands zijn er. De volgende werkwoorden hebben een onregelmatig voltooid deelwoord.


Vervoeging van de werkwoorden, ingedeeld volgens het ERK ATiempos:. Ook tener heeft geen accenten in de vervoeging van de presente. Zowel de regelmatige als de onregelmatige werkwoorden worden op. De presente perfecto (voltooid tegenwoordige tijd).


Spaans onder de knie te krijgen. Omdat het vervoegen van spaanse werkwoorden moeilijk blijft,. Je vindt er werkwoorden op -ar, -ir en -er, regelmatige en onregelmatige werkwoorden. En alle mogelijke vervoegingen: presente , subjuntivo, imperfecto, etc.


Vind vervoegingen van regelmatige en onregelmatige werkwoorden en oefen je vaardigheden met . Lijst van (semi-) onregelmatige werkwoorden. Alle onregelmatigheden in de lste persoon enkelvoud van de presente de indicativo vinden we terug in de presente de . Een werkwoord is reflexief als het onderwerp en het lijdend voorwerp hetzelfde zijn. Met andere woorden: Is de persoon die de actie uitvoert ook degene die de. La conjugación del presente de komen (venir) es regular, solo su raíz es irregular:. Daarnaast bestaan er ook een groot aantal onregelmatige werkwoorden.


Het document bevat onder andere informatie over de PRESENTE. Regelmatige werkwoorden (we laten de onregelmatige werkwoorden voor later) volgen hetzelfde . Wil je beginnen met het leren en . Hiervan zullen we later een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts