dinsdag 16 april 2019

Uitstap zee

Kinderen zijn gek op de Kust. Ravotten op het stran ploeteren in de zee , stormen door de duinen … het is maar het topje van de (zand)berg. En toch komt het al eens voor dat je tijdens je uitstap wel eens een dagje minder mooi. Wij schotelen je de leukste uitstapjes aan zee voor, weer of geen weer!


Reden te meer om te kiezen voor een leerrijke uitstap naar zee ! Je leerlingen reageren vast enthousiast wanneer de zee in de les ter sprake komt.

Zeer leuke uitstap naar het Zwin! De interactieve tentoonstelling was top. In iedere hut waren gidsen aanwezig die met plezier nog een woordje uitleg gaven,.


Nieuw: combineer zee - en cultuurklassen! Ontdek nu ook ons centrum via een rondleiding op het internet! Zeeklassencentrum Zeeman is uniek aan. Verblijf je met de kinderen of kleinkinderen aan zee en ben je op zoek naar.


Occitanië biedt tal van mogelijkheden voor uitstappen op zee.

Omdat er in juni geen activiteiten meer zijn en het nog zo lang wachten is tot kamp, gaan we begin juli samen een dagje naar zee. Op uitstap naar Nieuwpoort, picknicken in de jachthaven, een flinke wandeling. Dag Kapoenen, Welpen, Jong-Givers en Givers,.


Ook dit jaar trekken we . Uitstap naar zee : Bundel. Sterk Stadspartij gaat van oktober tot en met oktober op weekend naar . Deze bundel bevat heel wat informatie over de zee. Een boottocht maken, een boot huren voor Noordzeecruises, vissen op zee of een havenrondvaart in de haven van Zeebrugge? Rederij Captain Blue verhuurt. We hadden mooi weer besteld én gekregen!


Na een lunch op de Pier te . Het verhaal wil kinderen aanzetten tot veilig gedrag op het strand en in zee , en ook. Als je op vakantie of uitstap gaat naar zee , of je geeft les over de zee , of je. Onder de rubriek brieven kan je de brief terugvinden omtrent de zee uitstap van dit jaar.


Klik hier om de brief te openen. L uitstap naar zee (25). Op augustus trekken de Bengels voor een tweede keer deze zomer naar zee. Opnieuw is Oostende de place to be.

Maar toch zal dit niet hetzelfde zijn. Op woensdag, april vertrekken we met de klas naar zee. We nemen de trein om 13unaar Oostende en zullen donderdag terug zijn rond 17u25.


In september trokken het 4de en 5de leerjaar van de Kapelhoek eropuit! Samen beleefden we een hele mooie tijd aan zee ! We helpen je graag met alle informatie om van je verblijf de perfecte uitstap aan zee te maken. Van tot mei belichtte deze provinciale campagne het afvalprobleem in zee. Ons vakantieverblijf biedt een oase van rust met zicht op zee. Voor een uitstap naar het centrum kan je de tram nemen op minuten van de studio.


Kajakken langs de Costa Brava. Op vrijdag juli organiseren wij een uitstap naar zee ,. Zomerse uitstap naar Oostende ! Wind op kop dus, want de zee ligt nu eenmaal westwaarts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts