maandag 22 april 2019

Verwarmingstoelage 2019

Omzendbrief betreffende de verwarmingstoelage : verhoging van de. Categorie : personen met recht op verhoogde verzekeringstegemoetkoming van de ziekte- en. Ik maak deel uit van een van volgende categorieën. Heeft u recht op een verwarmingstoelage ? U gebruikt één van de volgende brandstoffen om uw woning te verwarmen?


Je verwarmt je woning met.

EN: je belastbaar gezinsinkomen is niet hoger dan . De verwarmingstoelage komt voor een deel tussen in de betaling van de. Het OCMW kan aan bepaalde personen een tussenkomst geven op hun stookoliefactuur. Deze toelage wordt de verwarmingstoelage of . U laat tanken en doet uw aanvraag voor de verwarmingstoelage bij OCMW Gent binnen dagen na de tankbeurt van de stookolie.


Verwarmingstoelage via het Sociaal Verwarmingsfonds. Meer informatie vindt u op . Indien je een laag inkomen hebt, kan je via het OCMW een beroep doen op de verwarmingstoelage van het stookoliefonds. Hierdoor kan je een deel van de .

Ja, indien je voldoet aan volgende voorwaarden: je verwarmt jouw woning met . Onder bepaalde voorwaarden kan je een financiële vergoeding krijgen. Een verwarmingstoelage is een financiële steun als tussenkomst in de energiefactuur. Wie heeft recht op een verwarmingstoelage ? Let op: u moet de verwarmingstoelage aanvragen binnen de dagen na de levering. MINIMALE LEVERING AARDGAS VIA DE AARDGASBUDGETMETER. Identificatiegegevens aanvrager.


De federale overheid kent jaarlijks een stookoliepremie toe aan mensen met een lager inkomen. Als u een beperkt inkomen hebt, dan kan u bij het OCMW terecht voor een verwarmingstoelage voor alle soorten verwarmingsbronnen, ongeacht de aard ervan . Verwarm je met huisbrandolie, petroleum of bulkpropaangas? Maar is het financieel moeilijk om de nodige brandstof aan te kopen? Om in aanmerking te komen voor een verwarmingstoelage moet je voldoen aan volgende voorwaarden. Over welke brandstof gaat het?


Aanvraagformulier verwarmingstoelage POD MI. U kunt een tegemoetkoming krijgen voor de . Indien je je huis verwarmt met huisbrandolie, bulkpropaangas of verwarmingspetroleum en je voldoet aan bepaalde . Illustratie bij het evenement Een groep enthousiastelingen spelen elke maandag volleybal. Mensen met een laag inkomen kunnen via het OCMW een beroep doen op de verwarmingstoelage van het stookoliefonds.

Wie zich in een financieel moeilijke situatie bevindt, kan elk jaar een korting krijgen op de . Kom binnen de dagen na levering langs met je factuur op de sociale dienst om de toelage aan te vragen. Je huis verwarmen is duur. Gebruik je stookolie, verwarmingspetroleum of bulkpropaangas voor je verwarming en heb je een beperkt inkomen, dan kan je . De overheid geeft een tussenkomst aan gezinnen die hun huis verwarmen met brandstof afkomstig uit petroleum.


Je kan niet voor alle . Een jaarlijkse financiële vergoeding in de kosten van huisbrandolie, verwarmingspetroleum en bulkpropaangas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts