vrijdag 25 juli 2014

Indoor minigolf belgie

Welkom bij GlowGolf België. Speel in een van onze vestigingen een rondje blacklight midgetgolf - minigolf. Flashygolf is indoor blacklight minigolf , in een decor van 400m² airbrush in fluo,.


Flashygolf bevindt zich in Lier (Antwerpen) en is een minigolf concept met 16 . Ontdek de grootste indoor minigolf van Europa. Durf jij af te dalen in de diepte en op zoek te gaan naar diamanten?

Wie weet word je wel schatrijk na een . De beste minigolf in Vlaanderen, België. Wolu- Mini-Golf Woluwe-Saint-Lambert op 6. Indoorgolf Hole-in-one Maldegem. De website van de grootste indoor amusementshal van de kust. Hier vind u informatie omtrent onze attracties, Goolfy Black Light Mini Golf , zestien . Het kindvriendelijkste bungalowpark van Belgie.


Wist je dat onze indoor golf een unieke prijs heeft gewonnen? Hole-in-One is een indoor golf in Maldegem waar u kunt leren golfen.

Bij iedereen wel gekend “ minigolf ” Het spelletje die bij velen enkel tijdens de . Overdekte black light minigolf. Sla met een golfclub een oplichtend balletje zo vlug mogelijk in de holes. Draagt u hierbij witte of fluoriserende kledij, dan . Dit partijtje indoor minigolf vergeet je nooit meer.


Primeur in Belgie : Funbowl! Minigolf in blacklight sfeer, 18-holes. Groepen tot 1deelnemers. Bij Moeke Mooren kunt u het hele jaar midgetgolfen zonder last van regen of wind.


In het souterrain liggen. Een indoor minigolf parcours in een fluorescente sfeer en een verbazingwekkende. Heel mooie indoor minigolf met enorm vriendelijk personeel.


MiniGolf De Haan - Leopoldlaan . Onze kids vonden het geweldig! Reviews Vandaag geweest met redelijke grote groep,. Rotweer buiten, dat is het moment voor een indoor activiteit. Glow Mini Golf Marnixstraat Amsterdam, Ervaar nu de beste reis in Amsterdam!


Terug naar de toekomst in Hole. Tijdens de schoolvakanties kunt u elke dag bij ons terecht.

Verschillende van onze spelers nemen dan ook deel aan de Belgische. Op zoek naar een van de meest kindvriendelijkste bungalowparken van België ? Goolfy is immers veel meer dan een minigolf , het is een echte attractie voor iedereen die een moment van puur amusement wil . FINLANDIA YETI GULLEGEM INDOOR FUN voor iedereen. Park Molenheide is één van de kindvriendelijkste bungalowparken in België. De unieke en tot ieders verbeelding sprekende indoor minigolf De Mijn kreeg .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts