donderdag 16 oktober 2014

Langste man ooit

Dit is een lijst van de langste mannen. Wij hebben een top tien samengesteld met de tien langste mensen aller tijden. Hoewel hij niet de langste man ooit was, waren zijn handen wel de grootste . Na zijn jonge dood ontdekten artsen iets héél bijzonders aan zijn lichaam.


Wij maken een lijstje op van de langste mannen ooit.

Heel wat van hen zijn reeds overleden. Wadlow werd geboren op 22 . Extreem lang zijn leidt meestal niet tot een lang leven. Altijd al gefascineerd geweest door het leven van deze man. Langste man ter wereld naar Zutphen.


Sultan Kosen wordt in New York door het Guinness World Records erkend als de langste man ter wereld. De 26-jarige Turk is maar liefst 2m47 .

De Oekraïner Leonid Stadnik, mogelijk de grootste man ter werel is op 44- jarige leeftijd overleden. Dat hebben bestuurders van de regio . De Nederlandse Olivier Richters is verreweg de langste. De Nepalees is met zijn centimeter de kleinste man ooit volgens het Guinness Book of Records . Hoog bezoek vandaag in Apeldoorn. Sultan Kösen is met zijn meter de langste man op aarde. Daar kwamen twee van de langste mannen van de wereld langs.


De afgelopen honderd jaar zijn zij gegroeid van 1naar 18centimeter. Niet minder dan man moesten het gevaarte dragen. Met een lengte van naar . Toen hij vier jaar oud. In Turkije woont tegenwoordig de langste man.


Ooit schitterde hij in het shirt van PSV op de Nederlandse velden, werd . Man bouwt langste achtbaan ooit in computerspel Roller Coaster Tycoon 2: één ritje duurt jaar. Zie meer informatie en deze . De langste man van China blijft maar doorgroeien.

Inmiddels is de 26-jarige Xu Fuhai maar liefst meter lang. Veel plezier heeft hij er niet . Read Top langste mannen ter wereld ooit geleefd from the story De top van bijna alles by fcroelie with 2reads. Zijn lengte van meter maakt hem ook de tweede langste man ter werel goed. Ik hoop ooit de Turkse president te mogen ontmoeten. Ooit , met m, was ik de langste man van Nederland.


Iets wat me al mijn hele leven fascineert. Nederlandse mannen zijn de langste op aarde, met een gemiddelde lichaamslengte van bijna meter. Dit blijkt uit een omvangrijke studie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts