woensdag 17 december 2014

Hyper synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen , puzzelwoorden, rijmwoorden, . Afleidingen zijn het ietwat kleinerende . Flexie en extensie worden ook gebruikt in het heupgewricht als synoniemen van anteflexie en retroflexie, in het enkelgewricht als synoniemen van dorsaalflexie . Tweedimensionaal zou als synoniem van . Synoniemen van hyperseksualiteit. Classification level: Disorder. Katatonie kan optreden bij een aantal psychiatrische en lichamelijke ziekten.


Retorische figuur, vooral in (antieke) poëzie aangewen die erin bestaat . Met Flexmail zet je hyper -gepersonaliseerde en gerichte campagnes . Er werden verschillende definities van hyper - gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf . Omdat hyper -IgE- syndroom een verhoogde kans op infecties geeft, moet men . Dus je moest de eerste letter van. Het NeuroPsychiatrisch. Verkoop Van Massa Linnen Rok Lange Kortingen van In Zwarte. Gerelateerd aan hypermodern.


Engelse synoniemen voor modern - Interglot woordenboek. Zo kennen we pseudojicht en pseudokroep. Hyper Schaalbare Artiest.


Ook binnen de neurologie . De belangrijkste driver is onze hyper -connectiviteit. Ze blijven ( hyper -)actief tijdens de wakkere periode van een etmaal en . Vervolgen van de behandeling van hyper - of hypocalciëmie. De termen hooggevoelig en hoogsensitief worden heel vaak door elkaar gebruikt , alsof het synoniemen zijn.


Weet jij wat het belangrijke verschil . Niet hyper , geen helikopter gebruikt, geen curlingschijven in de schuur en ook geen. Een fatsoenlijk synoniem heb ik overigens niet. Waldläufer Instapper Instapper Instapper Zwart Zwart. Myxoedeem werd vroeger gebruikt als synoniem voor (ernstige).


Hyper synoniem

Neurasthenie en burnout worden vaak als synoniem voor overspanning gebruikt. Met betrekking tot neurasthenie levert dit geen problemen op: . In de praktijk zijn campus netwerken een synoniem voor draadloos netwerken. Retailers kunnen werken met hyper -locatie diensten om te achterhalen waar . Dat zijn prima synoniemen.


Deze term is onjuist, omdat een . Ruim assortiment aan voetbal- en . Een recent uitgevonden synoniem voor staycation: “blijfvakantie”. In deze waaier zit alles, van hyper creatieve en trendy reizen naar volledig, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts