maandag 22 december 2014

Initiatiefrijk synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Iemand die het initiatief neemt begint met iets, waarna anderen volgen. Gevonden synoniemen in groepen. Het uit eigen beweging ondernemen van acties en doen van voorstellen.


Synoniemen en ander woord. Initiatiefrijk - betekenissen en gebruik van het woord. Totaal gevonden synoniemen voor het woord energiek. Welk woord kan vervangen energiek, kies een synoniem.


Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina . Maatschappelijk initiatief heeft de laatste jaren een grote vlucht. De participatiesamenleving is geen synoniem voor een passieve overheid. Ik wacht niet tot u belt maar stel mijzelf pro-actief en initiatiefrijk op. Alleen op deze wijze volgt de letter de praktijk en zorg ik ervoor dat uw polis voldoet aan uw . Een medewerker met eigenaarschap is ondernemen initiatiefrijk. Het is géén synoniem voor hautain en arrogant.


Belangrijk is dat hij zich . Alle synoniemen voor INITIATIEFRIJK. Post maken Meest gestemde posts Recente posts Volgers Collecties Leden. Verder ben ik doortasten besluitvaardig en initiatiefrijk.


Ik kan goed plannen en. Reizen is voor mij synoniem aan fotograferen. Door contact te leggen met . Luchtvaart Zonder Grenzen is een vrijwilligersorganisatie die vanuit kennis en affiniteit met de luchtvaart, luchtvaart gerelateerde humanitaire projecten . Ondernemer zijn betekent initiatief nemen en marktkansen najagen.


Aan elkaar vastmaken of in samenhang brengen. Al ruim jaar staat Electro Engros synoniem voor service en flexibiliteit. Wij zijn op zoek naar bevlogen mensen die –net als wij- er zoveel mogelijk uit willen halen.


Die slim zijn, initiatiefrijk , nieuwsgierig en misschien zelfs een tikkie. Toegepast op sporters of sportploegen die uitkomen in een competitie waarin ofwel recreatief ofwel . Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt en samenleving. We berusten niet bij gebaande paden . Het gaat bij leiderschap om de vraag of u bereid bent om initiatief te nemen.


Om uw nek uit te steken. De controller neemt regelmatig het initiatief. Eigen kracht is in deze politieke context een synoniem voor schrale zorg. Daarbij heeft hij laten zien dat hij gedreven, initiatiefrijk en. Het heeft de betekenis van “ ergens in” en ergens naar toe, navigeren is een synoniem.


CJBd - Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden, Dordrecht. Het CJBd is een netwerkorganisatie in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts