dinsdag 24 maart 2015

Ontmoeting ede

Ontmoeting start project in Ede -Zuid. We leren hen om weer op eigen benen. In uw buurt zijn allerlei mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten. Tips hoe u dat aanpakt.


Het Inloophuis in een van de flats in Ede -Zuid is sinds kort officieel een project van St.

Zij ondersteunen het vrijwilligerskernteam . Ontdek onze kerk, onze diensten en waar wij in geloven. Op zaterdag november organiseren we samen met Leven In De Bloemenbuurt FlowerPower en . Zoek hier naar een leuke activiteit! Op diverse locaties in de Gemeente Ede is van alles te doen, zoals ontmoeting , een koffie-inloop, kaarten maken, samen . Activiteiten worden georganiseerd met, door en voor bewoners.


Het wijkteam Ede Centraal vindt de ontmoetingsochtend enorm belangrijk.

Aansluitend voegen we hier een mooi initiatief over ontmoeting in Ede aan toe namelijk het project Laagdrempelige ontmoeting. Het is de bedoeling dat hiermee de drempel naar zorg verlaagd wordt zodat. Welkom op de website van de Hervormde kerk in Ede.


Hoe groot is het verschil tussen de levens van jongeren en die van senioren? Onze zustergemeente NGK De Proosdij in Ede start in maart met een ministrycursus: leren bidden voor anderen. Ook dit jaar wordt er op het tegelveld tussen de Voerakker en de . Direct naar Alzheimer Trefpunt Ede. Aanvullende informatie. BethaniĆ« biedt dagbesteding op locaties waaronder De Palmboom in Ede.


Afbeelding voor Gemeente Ede. Projectleider pilot Laagdrempelige ontmoeting. Verbindende factor tussen buurthuizen, zorginstellingen, gemeente . Buurthuizen en Wijkcentra.


Na de mooie ontmoeting donderdag in Ede met Erik Scherder, vrijdag een feestelijke aflevering van de CRDL bij Leekeerweide in Wognum voor dagbesteding . De Stichting Samen voor Ede vormt een platform voor diversiteitsvraagstukken in de gemeente Ede. Door ontmoeting en verbinding tussen de verschillende .

In de ontmoetingsruimte van de Elskampflat kunnen kwetsbare . Thuis in Zuid is een laagdrempelige inloop voor bewoners van de hoogbouwflats in Ede -Zuid. De dertiende editie van het Business Event gemeente Ede vindt plaats op maandag oktober. Dinsdag september vond de eerste . Meld je hier aan voor onze LEF-mannendag van juni. Het eten inclusief drinken kost euro. De aanmelding moet uiterlijk voor 18.


Onlangs startte hij de pagina in . Wanneer u graag in contact wilt komen met andere mensen, kunt u dat op. In elke kern zijn er mogelijkheden om anderen te ontmoeten en met elkaar activiteiten te ondernemen. U bent van harte welkom op de volgende locaties van . Eersteklasser DTS Ede en tweedeklasser Lunteren ontmoeten elkaar. DCS en Columbia zijn de andere twee teams in de poule. Every 1st Thursday of the month.


Jan-Martin Berghuis – doopdienst. De taak van de ring is anders dan die van classis. Een belangrijk onderscheid is het niet-ambtelijke karakter van de ring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts