dinsdag 17 maart 2015

Rommelmarkt westerkwartier 2019

Aan je favorieten toevoegen. Adres: Buurthuis De Drie Gapers. We gebruiken cookies om deze website sneller en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site, of door op akkoord te klikken, geef je . De Dixieland Streetband brengt . LEEK Bij kerkgebouw de Hoeksteen in Leek wordt vrijdag en zaterdag september een rommelmarkt gehouden. Standgeld: 5€ voor meter De rommelmarkt begint om uur, voor de standhouders gaan de deuren open om . Lokatie: Sportcentrum Leek.


Heerlijk rondstruinen en op zoek . Oostende, Stuiverstraat. Gerechtsplein en omgeving. Een standplaats kost euro per 2 . Aansluitend aan de aubade start de rommelmarkt , deze keer ook op de parkeerplaats van Het. Abel Tasman Struuntocht.


Het is een van de grootste rommelmarkten in Noord-Nederland. Wees Kwiek organiseert wederom gezellige rommelmarkt. Westende - Belle Epoque weekend. Kinderrommelmarkt en Gouden Petje.


Rommelmarkt westerkwartier 2019

Marcus Klomp opent de vergadering en leest Jes. LEEK - Het terrein van KC Rodenburg . Kerken Noordwijk, Marum, Nuis, Niebert en Tolbert in WESTERKWARTIER. Laad meer items… mobiel desktop. Alle actuele nieuwtjes uit de buurdorpen Nuis en Niebert. Hervormde Gemeente Noordhorn (wederom ) een grote overdekte rommelmarkt worden georganiseerd.


Antiek-kenner Andrea Winkel (38) loopt met DvhN op Koningsdag over de vrijmarkt in Assen. Zit er wat waardevols tussen? Rommelmarkt Oud Veluwse markt te Barneveld.


Actrice Lynn Van Royen is de master van deze editie. We beginnen de vrijdag met een kinderrommelmarkt aan de. Had onderweg gezien dat er een antiek- en rommelmarkt was op de Vismarkt en moest daar natuurlijk wel even kijken.


Druk bezochte rommelmarkt van obs De Flint in Nietap. Met dit jaar een line-up . Bekijk alle rommelmarkten tijdens de maand juli. Helaas, er zijn nog geen rommelmarkten tijdens juli.


Terug naar startpagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts