vrijdag 13 maart 2015

Vlaamse actieve senioren mira

Vlaamse Actieve Senioren. Eddie en Monique hebben de les gevolgd! Schloss Mirabel , de Getreidegasse met het geboortehuis van Mozart . Hoe breng ik activiteiten in - Hoe doe ik wijzigingen? Open MiRa Klik op afdelingen en vervolgens op kalender : 1. Om een nieuwe activiteit in te brengen. Er is ook een Sint-Nicolaaskerk, ter ere van Nicolaas van Mira (jawel onze kindervriend) die hier aan land zou gegaan zijn . Voorzitters, secretarissen, penningmeesters, MIRA verantwoordelijken en overige.


Vlaamse actieve senioren mira

Geconfronteerd met de moeizame omgang van onze samenleving met rouw en verdriet en geïnspireerd door de troost van muziek, maakte zangeres Mira dit . MIRA wordt naast het milieu- beleidsplan en de milieujaarrapporten een zeer. Meerdere factoren kunnen dit verklaren: het aantal senioren neemt relatief. De PNEC is de maximale concentratie van een actieve stof die op lange termijn veilig is. Wij nodigen u uit om samen met ons afscheid te nemen van Joseph tijdens de uitvaartplechtigheid in de Sint- Michielskerk . Amands - Puurs op december. Dieter en Stijn Leyssen - Van Houtven.


Lid van War and Remembrance. Patrick en Mira Baelen - Vandaele. Wim en Leen Goedertier - Vandaele. Rosa SWOLFS (Geel): penningmeester, ledenadministratie en Mira , melden van verjaardagen,.


Vlaamse actieve senioren mira

Afgiftekantoor Gent X Erkenningsnummer: P Ver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts