dinsdag 10 januari 2017

Klup app downloaden

Vind leuke activiteiten en ontmoet nieuwe mensen met Klup. Ik ben in Rotterdam geweest en in Amsterdam met Jaap op de boot en natuurlijk drinken we ook . Wijkcentrum De Klup is gevestigd aan de Valkeniersweg 1te Rotterdam. This project is initiated by the founders of Klup , Michelle Wolters.


In Rotterdam our partners are WMO Radar and the City of Rotterdam. Bekijk de foto van SeizoentjeSpeciaal met als titel Sapjes van Sajoer bij KLUP Rotterdam en andere inspirerende plaatjes op Welke. VAN DER LINDEN Iris, SCHERMEN ROTTERDAM ZAÏR.


Klup is een handige nieuwe app, die gratis op een tablet of mobiele. De gemeente Rotterdam ondersteunt dit initiatief omdat deze app kan . Er komt een hittegolf aan volgende week, dus je kunt vast wat verkoeling gebruiken. We hebben de lekkerste ijssalons van Rotterdam voor je verzameld. Dat het werkt blijkt uit ervaringen in Rotterdam , waar de Klup -app vorig jaar werd geïntroduceerd. Meer dan zesduizend keer is de app daar . December is een feestmaand en dat zou het voor iedereen moeten zijn!


Als startsein voor de feestdagen heeft Klup daarom de Nationale Snertdag in het leven . Klup in Rotterdam is een te gekke plek waar alles wat groene meisjes leuk vinden (sapjes, taartjes, eerlijke mode, mooie interieurspullen) samenkomt. Maar dan wel een lekker Rotterdams Kluppie. Dat ging zo: het Rotterdamse Little Indians, Sue en Sajoer bestonden al. LEGENDARY NIGHTCLUB NOWWOW IS BACK IN ROTTERDAM EVERY SATURDAY NIGHT ! Klup koppelt senioren aan elkaar die . De Groene Meisjes visited the super cool pop up KLUP in Rotterdam and wrote the. Jaja, het is weer zover: Rotterdam is een pop-up store rijker!


Op zaterdag juli is KLUP Kollektief geopend en Kleine Rotterdammer doet . Likes, Comments - PUNT. Download the new Klup -app in the Appstores. Sinds december heeft het de deuren moeten sluiten omdat . En Mojo belooft dat er weer concerten naar Rotterdam komen als er een nieuw stadion zou . Ouderen ontmoeten elkaar met vriendschaps-app Klup.


Puppy gered van bloedheet balkon in Rotterdam. Klup is pas een paar maanden live maar heeft nu al mooie contacten en activiteiten opgeleverd. Zo hebben onlangs Kluppers uit Rotterdam. De gezelligheids-app voor senioren! Wel is het zo dat Klup start in de gemeente Rotterdam waardoor hier veel . Images, videos, instagram posts, instagram stories from Knutsel Klup Rotterdam on instagram.


Afgelopen juli heeft Klup Kollektief zijn deuren geopend in Rotterdam. Een initiatief van Little Indians, Sajoer en SUE, where fashion meets . Sterk door Vrijwilligerswerk. Snert is een oer-Hollandse traditie in de winter en die ambities heeft de organisator (social app Klup ) van de Nationale Snertdag ook om hier een jaarlijks . Afgelopen donderdag waren we gezellig een dagje naar Rotterdam geweest. Even lekker bijkletsen met Diana van Paleofamilie. SUE food heerlijkheden bij Klup Rotterdam.


De Klub Lange Mensen is er voor jou: belangenbehartiging, informatievoorziening en sociale activiteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts