vrijdag 27 januari 2017

Zwarte lijst telefoonnummers 2018

Gebeld door een buitenlands nummer? Gebrekkig Engels accent aan de lijn? Check onze lijst met irritante nummers en lees ervaringen van anderen. Deesi wordt door verschillende nummers gebeld. Ik neem nooit op en blokkeer.


Onlangs werd de redactie weer eens gebeld door een slecht Engels sprekend sujet met de mededeling dat onze Windows gehackt was.

Uiteraard gaat het hier. De nummers waarmee Wangiri fraude wordt gepleegd zijn buitenlandse. De telefoon gaat en er verschijnt een onbekend nummer uit het buitenland. Wat kun je dan het beste doen en vooral, wat niet? De lijst (pdf) is de afgelopen maanden flink gegroeid.


U kunt ook nummers toevoegen aan de zwarte lijst om te voorkomen dat specifieke telefoonnummers kunnen bellen. Binnen vijf werkdagen na uw inschrijving zal uw telefoonnummer in de bel-me- niet-meer- lijst staan. U krijgt daarvan een bevestiging.


Bekijk het telefoonnummer van je gemiste oproep.

Gaat het om een onbekend nummer, met een . ICT-security , bewaking en . Hier idem, wordt altijd gebeld. Bij opname, einde oproep. Nummer op zwarte lijst gezet in mijn gsm en alle . Ik ben dus tot het idee gekomen om een lijst met gevaarlijke telefoonnummers op te stellen. Als je een nummer op wilt zoeken moet je de . Tip: ongewenste telefoonnummers in Android blokkeren. Open de Telefoon -app telefoon op uw apparaat.


Tik op Oproepgeschiedenis Recent. Upgrade to premium to access more in automotive entertaiment Mercedes engineers. Das Gerät ist dank Apple Carplay und . Op een Android telefoon kun je contactpersonen toevoegen aan een weigerlijst. Ontvang je een oproep van iemand uit deze weigerlijst , dan wordt degene . De herfstvakantie beleef je met De Betovering! Ook de 20ste editie van dit jaarlijkse jeugdkunstfestival vol . De “Bel-me-niet-meer- lijst ” zorgt ervoor dat u geen ongewenste reclame meer ontvangt via de telefoon.


Als u zich op deze lijst inschrijft, moeten direct- marketingbedrijven uw telefoonnummer en naam van hun contactlijsten.

Opgelet: het is niet omdat een televerkoper niet voorkomt op die lijst , dat hij per definitie. Wat kunt u doen als u een misleidend telefoonaanbod krijgt? In dit artikel lees je alles wat je moet weten over telefoonnummers.


Huawei Ascend G: wat betekent een contactpersoon op de zwarte lijst zetten. Consumenten kunnen hun telefoonnummer (s) inschrijven in het Bel-me-niet. Een organisatie mag onder bepaalde voorwaarden een zwarte lijst opstellen en gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts