zondag 29 januari 2017

Stookoliefonds betaalt kosten bodemsanering

Stookoliefonds betaalt kosten bodemsanering

Stookoliefonds betaalt kosten bodemsanering. Er komt een solidariteitsfonds voor mensen die te maken krijgen met een vervuilde bodem door . Daardoor blijven de kosten voor de sanering binnen de perken. In het Bodemdecreet wordt duidelijk aangegeven wie wanneer een bodemonderzoek en bodemsanering moet uitvoeren. De daarbij horende kosten worden . Enkele weken geleden was er het schrijnende verhaal van een 80-jarige weduwe uit Koolskamp . Voor de eigenaar brengt dat dikwijls hoge kosten met zich mee.


Stookoliefonds betaalt kosten bodemsanering

Bofas-fonds – een fonds dat tussenkomt voor de sanering van gronden bij . Wie betaalt de kosten voor de sanering ? Bent u hier meestal voor verzekerd? Dit fonds zal de niet-verzekerde kosten van de sanering vergoeden. Het is uw brandverzekering die de bodemsanering in eerste fase betaald. De rest wordt eventueel bijgelegd door het stookoliefonds. De sanering van de bodem brengt hoge kosten met zich mee en wordt niet gedekt door een verzekering.


Ze kan voor eigenaars van huizen of . Belgen die kampen met een lekkende mazouttank, hoeven straks niet meer zelf op te draaien voor alle kosten van de peperdure sanering. Het stookoliefonds dat tussenbeide zou komen voor gezinnen die een vervuilde. De kosten van die operatie moest ik niet betalen, die zouden ze later . Ze komen tussen voor de saneringskosten bij de buren - schade aan. Belgisch stookoliefonds is opgericht, . Wie schade lijdt door een lekkende tank, betaalt dan nog enkel een. Iedereen die met mazout verwarmt, zal bijdragen aan het stookoliefonds.


Stookoliefonds betaalt kosten bodemsanering

Bescherm jezelf tegen een lek van je tank en de kosten van bodemsanering. KBC betaalt maximaal 60. Ontbrekend: stookoliefonds lekkende stookolietank - Spaargids. Maar in vergelijking met de kostprijs van een sanering is dit een detail. Particulieren betalen nog maximum 5euro van de saneringskost.


Het is immers al vaker gebeurd dat beginnende discussies uitmonden in processen voor rechtbanken, met soms hoogoplopende kosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts