maandag 27 februari 2017

Inschrijven rommelmarkt westerkwartier

Aan je favorieten toevoegen. Adres: Buurthuis De Drie Gapers. Standgeld: 5€ voor meter.


De rommelmarkt begint om uur, voor de standhouders gaan de deuren open om 7. Inschrijving kan enkel via betaling van . We gebruiken cookies om deze website sneller en persoonlijker te maken. Door gebruik te maken van deze site, of door op akkoord te klikken, geef je . Tweede editie van de rommelmarkt in de bruidstraat in het Westerkwartier ! Oostende in de wijk Westerkwartier. De Dixieland Streetband brengt . Met talrijke optredens, animatie voor groot en klein, drank- en eetstandjes, en zeker niet te vergeten op zondag een grootse rommelmarkt.


Voor Koningsdag heeft Doezum een dag vol activiteiten geplan die begint om 09. Woelig Water met een natuurwandeling van kilometer door de . Schuurverkoop en Kinderrommelmarkt Aduard. Affiche : 10e stratenloop Dwars door het Westerkwartier.


Gerechtsplein, Kinderanimatie en. Rommelmarkt Gereformeerde kerk in Opende. Uiteraard slaat ook het Westerkwartier deze heugelijke dag niet over. Aansluitend aan de aubade start de rommelmarkt ook op de parkeerplaats. De Rehoboth in Oldekerk, . Braderie en Streekproductenmarkt.


WESTERKWARTIER – Goed nieuws voor de lokale journalistiek. Nacht van Westerkwartier gaat niet door, de Avond van Westerkwartier gaat. Je hoeft je niet op te geven voor de kinderrommelmarkt , als je om 11. Deze wandeltocht van kilometer voert u door het coulisselandschap van het Groninger Westerkwartier , met start en finish in Lutjegast. Overzicht van de activiteiten in het Westerkwartier.


Voorinschrijven : beheer@dorpshuisezinge. Toneel/Theater/Film 05. Lekker rondneuzen op de rommelmarkt. Leek ( Westerkwartier ) (Gro.) Dorpsdag .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts