vrijdag 10 februari 2017

Ufora ugent handleiding

Aanmelden Nederlands English. De UGent heeft tijdens het eerste semester van dit academiejaar de. Beschikbaarheid van een UGent -specifieke Ufora handleiding ; Verbeterd proces voor de . Doorzoek de handleiding op trefwoord. Alle medewerkers en studenten van de UGent kunnen heel wat audiovisueel materiaal gratis ontlenen bij DICT in het kader van onderwijs.


Ufora ugent handleiding

UGent -studenten die in de hoofding klikken op Aanbod 20xx-20xx zien tab- items: Officiële inschrijvingen; Cursussites; Infosites; Archief . UGent -medewerkers die in de hoofding klikken op Aanbod 20xx-20xx zien tab-items: Onderwijsopdracht; Cursussites; Infosites . Op woensdag oktober 20hebben we alle streaming kanalen op een uniforme manier toegevoegd onder de pagina Live streaming. Via de module Oefeningen kan de lesgever oefenreeksen aanbieden. De module Portfolio wordt vaak ingezet bij stagebegeleiding, (groeps)papers, projectwerk,. De module Groepen maakt het mogelijk om studenten die een gemeenschappelijke band hebben (bv. eenzelfde groepsopdracht) te groeperen in virtuele . De klas-module is er gekomen als een vereenvoudiging, om klassen (die onderliggend een groep zijn) af te scheiden van de groepen-module, en zo ook geen . De module Typologieën maakt het mogelijk om een label, kenmerk of categorie toe te kennen aan: discussies via de module Forums; documenten via de . U kunt uw vragenreeks ook delen met andere gebruikers. U kiest daarbij zelf welke rechten u hen toekent.


Hoe vragenreeksen delen? Klik de vragenreeks aan . Zowel in Minerva als in Zephyr kunnen gebruikers cursus- en/of infosites raadplegen. Hieronder ziet u een schermafbeelding van de startpagina van een. De module Puntenboek is een module waarbij lesgevers online scores en/of feedback kunnen toekennen aan individuele bijdrages, groepswerk,.


WebPA is een online peer assessment tool. Deze module wordt gebruikt in het kader van groepswerk waarbij: elke student een draft maakt; elke student . Stagehandleiding en stageplaatsen. Van zodra studenten zijn ingeschreven voor het vak Stage krijgen zij (via hun UGent account) toegang tot Ufora , het . Ufora moet het populaire Minerva doen vergeten. Randstad en de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UGent een partnership.


Ufora is de naam van de nieuwe leeromgeving. De opvolger van Minerva zal vanaf september 20stap voor stap binnen de UGent geïmplementeerd worden. Curios MCE: 28594.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts