maandag 26 oktober 2015

Afhaal eten mol

Keuze uit vele pizza, shoarma en . Casa Fraquelli is een gezellig Italiaans restaurantje in het hartje van Mol. Hier kan je genieten van de huiselijke familiale sfeer, gecombineerd met de . Hier vindt u informatie over de openingsuren, waar het zich bevind en contactgegevens in verband met Restaurant Oriëntal. Daarom ontstaan er met name rond de gangbare etenstijden wachtijden.


Een pizza of pasta die naar Italië smaakt. Bij Il Trullo kan je pizza en pasta afhalen. Om de wachttijden te beperken, kan u . Open van maandag tot donderdag van 16hà 21h30.


Vrijdag en Zaterdag van 12htot 14hen van 16htot 22h30. Zon-en feestdagen van 11htot . Alle afhaalrestaurants en maaltijd bezorgdiensten met recensies. Eten bezorgen en afhalen in Mol. Zoek en vergelijk bij jou in de buurt!


Afhaal eten mol

Zin in een heerlijk Grieks gerecht? Dan ben je bij restaurant Bij De Griek in Mol aan het juiste adres. Er bestaat ook de mogelijkheid om een pastabuffet te komen afhalen of te laten . Bee May Thaiafhaal - Gompeldijk Mol , Belgium - Rated 4. Reviews Net voor de eerste keer langsgeweest en super lekker gegeten.


Oriental - Turnhoutsebaan Mol (België) - Beoordeling van 4. La Pazzia - Italiaanse restaurant en pizzeria in Mol. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk! Met Da Luana haalde Mol Rauw er een Italiaans restaurantje bij. In een eigentijdse, fris ogend en gezellig interieur is het heerlijk proeven van de authentieke . Laten bezorgen of afhalen ? Esaki Sushi bezorgd tevens dagverse sushi, sashimi en diverse warme gerechten uit de japanse keuken, bij u aan huis of bedrijf.


Santino ging zijn geluk beproeven in Diest en Luigi bleef in Mol. Andrea Bocelli) eten regelmatig hier en . Ontdek onze authentieke en verfijnde Italiaanse gerechten en kom genieten in een traditioneel ingericht kader! U kan bij ons ook terecht voor bestellingen.


Ontbrekend: mol sushicornergeel sushicornergeel. Dinsdag - 16:tot 22:uur. De beste restaurants in Mol , België. Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Mol en zoek op prijs, locatie en meer. Chinees Dynastie, Mol : Bekijk onpartijdige beoordelingen van Chinees Dynastie,.


Afhaal eten mol

Lekker eten , ook afhaal natuurlijk. Wok restaurant china wok verwelkomt u bij onze restaurant, u kan bij ons a volonte wokken en genieten van alle andere aziatische eten , zoals teppan yaki, . Surinaams-Indische afhaal Roxen – Turnhout . Met ons concept willen we de mensen laten genieten en dichter bij elkaar brengen. Want wat is het nut van lekker eten als je het niet kan delen met diegenen . Verse pasta en ravioli. Heerlijke Italiaanse gerechten bestellen en afhalen in centrum Vught. Kan ook voor catering en feestjes.


Bestel tijdig je broodjes bij ons en jij kan ze zonder wachten op het afgesproken tijdstip komen afhalen in onze broodjesbar Kristal in Lommel of Apollon in Mol. Wij gaan er graag eten !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts