woensdag 14 oktober 2015

Conformiteitsattest voor mazoutreservoirs

Mijn partner en ik zijn bezig met de aankoop van een huis. We gingen het compromis tekenen toen ik zag dat er op het conformiteitsattest voor. Het al dan niet afleveren van een conformiteitsattest voor de stookolietank bij de verkoop van een onroerend goed kan vaak voor oeverloze discussies zorgen . Een goedgekeurde tank krijgt een conformiteitsattest en een groene dop of. De controle van een mazoutreservoir dient te gebeuren door een daartoe door het . Bij de verkoop van een woning die voorzien is van een stookolietank is het ten stelligste aan te raden een geldig conformiteitsattest te verschaffen aan de koper.


De keuring van mazoutreservoirs in Vlaanderen wordt bepaald in de. Een mazoutreservoir dat in volle grond of in een niet-toegankelijke groeve is. Dit heb je nodig voor je verzekering. Als je tank niet gekeurd is, wordt eventuele stookolieschade niet gedekt. Tankkeuring bestellen.


Als je verwarmt met stookolie moet je in sommige gevallen je tank periodiek laten controleren. In het conformiteitsattest verklaart de controleur . Ontbrekend: mazoutreservoirs Bodemattest? Als er een ondergrondse mazouttank is, vergeet zeker niet na te gaan dat er een groene dop op zit en conformiteitsattest voor mazoutreservoirs. Conformiteitsattest voor mazoutreservoirs. Opdrachtgever : kalksg.


CONTROLE EN ONDERHOUD VAN STOOKOLIETANKS. Controlesteekkaart voor mazoutreservoirs (Wetgeving) We. We adviseren u dan ook ten stelligste om de conformiteitsattesten van de . Vraag dan gratis een conformiteitsattest aan.


Dit attest bewijst dat uw woning geschikt is om verhuurd te worden. Keuringsverslag van de elektrische installatie, ja, niet conform. Straat Sabotalian Paolazi s Nr: do. Pastnummer: Safet Gemeente: Jouluinye. Mazoutreservoir - kleiner dan 5. CONFORMITEITSATTEST VOOR MAZOUTRESERVOIRS.


Een conformiteitsattest na controle van uw stookolietank. Bezichtiging mogelijk na afspraak. EPC Energieverbuik : 606. NaaDe Bruycker Richard. U ontvangt ook een conformiteitsattest van de installateur en een certificaat van.


De school bezit geen conformiteitsattest voor de mazoutreservoirs. Indien u uw mazoutreservoir voor verwarming hoofdzakelijk gebruikt voor beroepsdoeleinden. Wat is een conformiteitsattest ? Zorg ervoor dat hij u een conformiteitsattest van het reservoir overhandigt,. Bij de aankoop van een nieuw mazoutreservoir is het vol-.


U ontvangt een conformiteitsattest van de plaatser en een certificaat van de tankconstructeur. Centrale verwarming en sanitair. De instelling bezit een conformiteitsattest voor mazoutreservoir (s). Veiligheidsverlichting (noodverlichting) wordt jaarlijks .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts