dinsdag 13 oktober 2015

Gemeenteraad middelkerke live

Gemeenteraad middelkerke live

Westend TC Lacodam vzw (zie eerder deze livestream vandaag). Krant Van West-Vlaanderen. Voor aanvang van elke gemeenteraad , om uur, mogen inwoners een uur lang. Je vindt minstens één webcam per kustgemeente. Live De nieuwe coalities krijgen stilaan vorm.


De christendemocraten hebben beslist om de gemeente alleen te besturen. Op zondag mei trok België naar de stembus voor de federale Kamer, Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Europa. In Gent moet het kartel sp. Groen heel wat inleveren.


Klik op een gemeente op de . Politieke crisis dreigt in Tieltse gemeenteraad. Middelkerke - Westende. Breughelpark (een hoogbouwdorp met 7appartementen) in Zellik. De beelden zullen live worden doorgestuurd naar de politie.


Na dertig jaar komt het zwembad in handen van de gemeente. De zoon van An kwam op bij de gemeenteraadsverkiezingen en kreeg meer stemmen dan verwacht. Hij is dus gemeenteraadslid geworden. Vervolgens werd dit live getoond op een groot scherm.


De gemeenteraad keurde daarvoor een verordening goed die het gebruik. Natuurlijk ging het weer vooral over de toewijzing van de opdracht voor het bouwen van . Ook voor de gemeente Knokke zelf hangt er een stevig prijskaartje van 1miljoen euro vast aan de plannen, voor de aankoop. Daarom stellen we maandag aan de gemeenteraad voor om de raad live te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts