vrijdag 16 oktober 2015

Sociaal verwarmingsfonds ocmw

Sociaal verwarmingsfonds ocmw

In het kader van de hoge olieprijzen werd een sociaal verwarmingsfonds opgericht. Wat: Per jaar en per gezin wordt een verwarmingstoelage gegeven voor maximum 1. Wat is het sociaal stookoliefonds? Dit sociaal stookoliefonds is van . OCMW wordt terugbetaald. Hierdoor kunnen ze een . Wie zich in een financieel moeilijke. Dan heb je misschien recht op de stookoliepremie via het sociaal verwarmingsfonds.


Sociaal verwarmingsfonds ocmw

Afhankelijk van het soort brandstof, kan een financiële ondersteuning geboden worden vanuit het sociaal verwarmingsfonds of de brandstoftoelage. Enkel voor verwarming met huisbrandolie, . Vanzelfsprekend blijft de sociale dienst voor dringende zaken steeds. Als je in aanmerking komt,. U kunt een tegemoetkoming krijgen voor de . U wordt op de sociale dienst ontvangen door de maatschappelijk werker.


De sociale dienst staat open voor iedereen. Na verder sociaal onderzoek ( wettelijk bepaald), stelt de maatschappelijk assistente een. Je moet dit doen binnen de dagen na de levering. Ocmw stelt vast dat de verwarmingsfactuur niet kan betaald worden.


Nu de winter voor de deur staat, is het voor veel mensen niet evident om het huis te verwarmen. Voor meer info zie sociaal verwarmingsfonds. Verwarmingsfonds biedt steun . Federale STOOKOLIETOELAGE via het sociaal verwarmingsfonds. Daarvoor neemt u contact op met onze sociale dienst.


Social services can provide financial aid for households that use heating oil,. Daardoor lopen mensen met een laag inkomen het risico om in moeilijkheden te geraken. Dit fonds zorgt ervoor dat de. Het is een uitvoerend .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts