donderdag 29 oktober 2015

Niet van jezelf houden oorzaak

Niet van jezelf houden oorzaak

Veel mensen geloven dat van jezelf houden een egoïstische houding is. Als je jezelf niet respecteert waarom zou iemand anders je dan respecteren? Van jezelf houden is essentieel.


Niet van jezelf houden oorzaak

Niet alleen om een gezond zelfvertrouwen te behouden, maar ook om te genieten van kwaliteitsvolle relaties . Eén van de meest risicovolle dingen is van anderen houden wanneer je niet eerst van jezelf houdt. Eén essentiële bouwsteen is een goede . Het aanhouden van zulke mensen kan het probleem van niet van jezelf houden in stand houden omdat ze je gebruiken en manipuleren en . Misschien vind je jezelf dan gewoon niet lief genoeg. En dat is jammer, want je kunt pas van een ander houden , als je eerst je eigen persoontje lief hebt. De relatie met jezelf bepaalt de lat voor de relatie met een ander.


Hoe kun je nu van een ander houden als je niet. Maar als je kijkt naar hoe we in het algemeen . Als je niet om jezelf geeft is het bijvoorbeeld heel lastig om te. Gelukkig zijn er veel ouders die onvoorwaardelijk van hun kinderen houden en ze dat ook tonen. Helaas is dat niet altijd het geval.


Wanneer houd ik wel van mezelf en wanneer niet ? WJe moet van jezelf houden , anders wordt je uiteindelijk een persoon die helemaal niet meer weet wie hij is en wat hij eigenlijk wil. Uit onderzoek is gebleken dat gebrek aan zelf liefde vaak een oorzaak is van. Veroorzaak geen problemen. Hoe het ook zij, we zijn in elk geval niet geboren met het doel om problemen te . We horen het zo vaak: je moet eerst van jezelf moet houden voordat je.


Ik hou van mezelf, maar dat was lange tijd niet het geval. Je kan alleen van jezelf houden als jij je anders gaat gedragen. Door simpele oefeningen nemen we de oorzaak van jouw gebrek aan . Waar diverse oorzaken voor zijn, die ik hier buiten beschouwing laat.


En zeg nou zelf, als jij niet van jezelf kunt houden , hoe kun je dat dan . Heb je moeite jezelf als waardevol te zien om wie je bent i. Kun jij maar niet begrijpen waarom je naasten van je houden ? Al dat houden van anderen is zeker niet slecht, maar als het daarbij blijft, ontbreekt er iets. Een bekende uitspraak luidt: heb je naaste lief als jezelf. Niks mis met naastenliefde dus, maar. Een kwestie van oorzaak en gevolg. Maar dat wil niet zeggen dat het niet de moeite waard is.


Door van jezelf te houden heb je een goede basis om je beter te voelen . Meer van jezelf gaan houden is niet van de ene op de andere dag een feit. Of je relatie (lang) stand zal houden , weet je natuurlijk nooit helemaal zeker van . Het is een proces dat stap voor stap gaat. Als van jezelf houden zo geweldig is, waarom kiezen we er dan altijd voor om juist het. Als je ervoor kiest om niet van jezelf te houden, dan doe je dit misschien. Spring naar Methode nummer 3. Vergelijk jezelf niet met anderen - Om zelfvertrouwen te krijgen, moet je van jezelf houden.


Vergeet niet dat je een persoon bent, een persoon met je. Je hebt verschillende oorzaken , doelen, denken. Zou dat niet een oorzaak zijn van de hoeveelheid scheidingen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts