vrijdag 7 april 2017

Netnummers landen

Netnummers landen

Dankzij de moderne computertechniek is het niet bezwaarlijk dat een land. Bij de overige nummers in zone gelden de volgende drie cijfers als netnummer. Wilt u naar het buitenland bellen, maar uw weet niet welk landnummer uw bestemming heeft?


Op zoek naar een landnummer, netnummer of een landcode? Bekijk op de website de verschillende nummers en codes voor de verschillende landen. Lijst van internationale netnummers.


Alle telefooncodes van de landen in de hele wereld. Gebruik Reductel om naar het buitenland te bellen, voordelig naar het . Overzicht met kengetallen of netnummers van alle plaatsen, steden en gebieden in Nederland. Vind heel gemakkelijk het land of het landnummer waar u naar op zoek bent door onze slimme zoekfunctie te gebruiken voor internationale telefooncodes.


Voor de landen in deze gids geldt een tarief van € per minuut. Achter deze nummers kiest u (zonder onderbreking) het netnummer (zonder o) en het . Alle netnummers beginnen met een Ook als u lokaal belt, moet u het netnummer. Voor bellen naar bepaalde landen wordt een extra bedrag in rekening . Het netnummer van Edinburgh is . Een netnummer of zonenummer maakt deel uit van een nationaal telefoonnummer. In sommige landen zijn alle netnummers even lang. België Landnummers telefoon, internationale oproepcodes, telefoongesprekken, nummers, netnummers , telefoonnummers, internationale kiescodes, landcodes . Voer het volledige telefoonnummer met netnummer in of voer een.


Internationale oproepen geblokkeer maar wilt dat . Frankrijk heeft alleen regionale netnummers. Zoekt u informatie over het netnummer 075? Klik hier voor het overzicht van alle plaatsen met netnummer 0van De Telefoongids. Hieronder staat een lijst van netnummers in Nederland.


Netnummers landen

Vermeld zijn de namen van de telefoonnetten zoals opgenomen in het Nummerplan telefoon- en ISDN . Op deze webpagina kan je gemakkelijk lezen welke zonenummer er hoort bij Landen. Voor slechts € - per maand kan je al een netnummer aanvragen! Met filters kun je bepaalde nummers, regio´s of bijvoorbeeld landen blokkeren of juist . De historische geografie van de lage landen. Oude Kaarten, Prehistorie . Administratieve kaart waarop de netnummers in één oogopslag te vinden zijn . Landcodes is een webpagina van SimBox.


Doordat het toestel massaal werd omarm verhuisde het van de gang naar de woonkamer. Netnummers hadden nog vijf cijfers, maar de abonneenummers . Elke inwoner van Nederland kan met dit nummer gemakkelijk zijn . Dat toegangsnummer wordt niet vermel aangezien dit niet in alle landen is. Een 0netnummer is een zakelijk nummer dat niet geografisch gebonden is. Kom dit artikel, je kunt de goede . Voor het kiezen van het Call Center nummers uit andere landen , moet het nummer . Als u een landcode gebruikt, moet u de eerste van het netnummer weglaten. Bijvoorbeeld voor Den Haag: 0wordt dan 70.


Netnummers landen

Daarna toetst u de rest van het . Lees hier alles over de landcode, het landnummer en het netnummer van Bonaire. Ook in buitenlandse gsm-nummers vervalt het eerste cijfer (0) van het netnummer. Het landnummer wordt voorafgegaan door een plusteken, dat staat voor het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts