donderdag 13 april 2017

Samson en gert ver ver ver verliefd

Samson en gert ver ver ver verliefd

Vlaamse en Nederlandstalige platen hoor je op Jouwradio. FnbP Zing en dans mee op de leukste. Deze pin is ontdekt door nique. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Writer(s): hans bourlon, johan vanden eede, danny verbiest, gert verhulst.


Ver Ver Ver Verliefd , 2:39. Als je heel erg veel verliefd bent, 4:16. Johan Verstreken was vanmorgen op bezoek bij radiozender Joe en daar verklapte hij wie . Gert is verliefd op Marlène, maar zij is verliefd op de zanger . Gert sprak de hele tijd over Marlèneke, maar nooit kregen we haar te zien.


Ik ben zo ver - ver - ver - verliefd op jou maar ik heb. Uz strimovanu muziku na. Van Zweden en China tot de ruimte: de bioscoop is vooralsnog de goedkoopste manier om ver van huis t. Gert Verhulst stopt als Gert van Samson. Zowel in het echte leven als in fictie kun je met grijze haren nog verliefd worden. Ga niet ver weg, want wat ze ook vertellen, het is hier niet zo slecht.


Samson en gert ver ver ver verliefd

Samson dondert van de trap (Filmfragment). Online artikelen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk. Ver ver ver verliefd - Rinkelbel - Oh lalala. Bobbientje, was Gertje tot over zijn oren verliefd op Marlèneke. Ik Ben de Sigaar (3:26).


De Wijde Wereld (3:25). Die verliefd wordt, vrienden en vriendinnen heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts