dinsdag 25 april 2017

Vrije koppelwedstrijden

Johan Van Rode nog wa plekken vrij! Vrije koppelwedstrijd in blozo. Hof Ten Eiken nachtvissen nog plek vrij nu deze vrijdag. Potters Wim wint vrije wedstrijd van juli met 53kg.


Vrije koppelwedstrijden

Wekelijks zijn er wedstrijden, waarvan clubwedstrijden (enkel voor clubleden), koppelwedstrijden , vrije wedstrijden, avondwedstrijden. De diepte van de vijver . Vissen - enkel maden, casters,mais en korrel voederen. Simons Jan met Kg 850.


Proficiat Jan, en is dan toch een goed nummer ? Willemse Andre - Cuypers Michel. Welkom pagina van website Wedstrijdvissersaardenburg. Voor de koppelwedstrijden zijn er bons vooruit bovenop de inleg , naargelang het aantal. Wat ons nog rest voor de winterpauze zijn enkele vrije koppelwedstrijden. Deze wedstrijden gaan door op de MDM- vijvers te . Jaarlijkse koppelwedstrijd met vrije hengelkeuze.


Het inleggeld wordt besteed aan vleesprijzen. Er zijn nog plaatsen vrij in groep C, AB zijn volzet. De inleg voor andere koppelwedstrijden zal worden meegedeeld. Kanaal van Steenenhoek.


De koppelwedstrijd aan het N-H kanaal te Akersloot georganiseerd door H. Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Onze vrije wedstrijden. Het reglementen is zo eenvoudig mogelijk en er wordt met vrije hengel gevist. HENGELSPORT DE POEMPER.


Vrije koppelwedstrijden

VISCLUB RAVESTEINVISSERS. Inleg : euro per koppel . Golfcentrum Dongen organiseert verschillende wedstrijden voor jou als vrije golfer. VAN MAART TOT OKTOBER ELKE WOENSDAG VRIJE WEDSTRIJD ENKEL VASTE STOK VAN 13UTOT 18UMADEN EN GRANEN 6. Koppelwedstrijden (per koppel). Er geldt een vrije hengel keuze. Er is nog op dit moment nog slechts één plaatsje vrij voor de koppelwedstrijd.


Wanneer men geen koppelmaat heeft begint men niet aan de wedstrijd. Reglement vrije koppelwedstrijden. Inschrijving is geldig na betaling van inschrijvingsgeld.


Vrije koppelwedstrijden

We gaan er van uit dat het reglement gelezen en goedgekeurd is na . Max 2l maden of casters(verdeling vrij te kiezen)Max 600gr mais of granen. Uitslag koppelwedstrijd Tonnekreek augustus. Hengeltype: vrije hengel. Plaatsingslijst bij deel name van: 1 vissers. Dus as woensdag wordt niet de koppelwedstrijd gevist maar hebben we een vrije avondwedstrijd.


Samen is leuker dan alleen, met dat motto worden er koppelwedstrijden gevist. Ga maar langs de administratie en regel vrij vervoer. Hij had veel prijzen gewonnen in koppelwedstrijden met zijn neef Wim Wijnhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts