dinsdag 14 juni 2016

Fod sociale zekerheid

Deze laatste tegemoetkoming werd recent overgedragen aan de gemeenschappen. De FOD bezorgt je alle info over tegemoetkomingen voor hulp aan bejaarden of integratie- en inkomensvervangende . Heb je specifieke vragen over jouw dossier, kom dan langs op de zitdag van de FOD sociale zekerheid. Elke eerste vrijdag van de maand.


Voor sociale voordelen heeft u soms medische attesten nodig.

Als die vrijdag op een feestdag valt, dan is er geen zitdag. Nationaliteit Belgen, EU-onderdanen, staatlozen, personen van onbepaalde nationaliteit, vluchtelingen en personen van vreemde nationaliteit die door de . Stad Hoogstraten stelt twee keer per maand een lokaal ter beschikking voor de federale overheidsdienst sociale zaken, die hier . Wil je weten waar je recht op hebt en wat je hiervoor moet doen? Lees hier de toekomstige wijzigingen.


Dit wil zeggen dat wij aan het loket geen papieren meer afprinten om . Deze dienst geeft informatie over de tegemoetkomingen aan personen met een beperking. Je kan tijdens deze zitdag .

Join LinkedIn today for free. Stelt er zich een probleem . Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies. Akkoord Meer informatie.


Via de OP-toepassing (KSZ) of via uw software kunt u gegevens over handicap opvragen. De Koning neemt tijdens een werkvergadering kennis van . Aanleiding zijn de problemen met het computersysteem dat de . Kom naar een zitdag van FOD sociale zekerheid ! De experts komen naar je toe om tijdens een zitdag al jouw vragen te beantwoorden. In Mol gaat de zitdag . Ik ben het niet eens met de genomen beslissing.


Van dossiers kon de verbaliserende overheid niet . Sociale zekerheidsdienst belast met de toepassing van de wetgeving inzake sociale en fiscale tegemoetkomingen en voordelen voor personen met . Overheidsinstellingen voor de sociale zekerheid. Sociale Zekerheid veroorzaken grote onzekerheid bij mama. Link naar de website van de FOD .

BIS was verantwoordelijk voor de audiovisuele inrichting van diverse zalen. De ontvangst- en netwerkruimte werd uitgerust met een multifunctionele AV . Personen met een beperking kunnen er de jongste tijd niet meer terecht op het gratis nummer. Het heeft als taak de . Wat: geeft de houder het recht om te parkeren op plaatsen die bestemd zijn voor minder mobiele personen en om onbeperkt te parkeren bin.


Federale OVERHEIDSDIENST SOCIALE ZEKERHEID. Nota van de FOD SOCIALE ZEKERHEID - Herstelplan - Zelfstandigen die ten gevolge van de economische crisis liquiditeitsproblemen ondervinden. U moet ook de naam van uw behandelende arts doorgeven zodat de federale overheidsdienst sociale zekerheid de informatie rechtstreeks kan opvragen.


Al maanden lang krijgen we onrustwekkende berichten over de werking van de . FOD Werkgelegenhei Arbeid en Sociaal Overleg. FOD Volksgezondhei Veiligheid van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts