dinsdag 14 juni 2016

Getijden oostende

Za, 1 jul, Vlooienmarkt Wijk -U Wezep. Wijkcentrum De Boerderij, Harmoniestraat 105. Lenteverschijnselen: Vorige week stond een eenzame sleedoorn in bloei. Beverwaard ziet er weer prachtig uit met diverse planten en bomen die in bloei staan. Rommelmarkt IJsselburgh.


Hoge Akkersbloei vzw organiseert grote garageverkoop.

By Brasschaatse Film No. Voor leden en niet-leden in de wijk Kaart te Brasschaat. Voor de gezellige en sportieve damesgroep. Eendracht in de wijken De Lombok en de Noorderenk (3e zaterdag).


LOENEN - Binnenkort is het zover en organiseert Kringloop de Waterlelie weer een gezellige rommelmarkt op . Wijkfees t en rommelmarkt in de Vogelwijk te Oostende op zaterdag juli. Inschrijven via de site. Wijkvereniging Drielanden is een bloeiende vereniging met ruim 4leden en heeft als.


Meer-Stiphout-Warande-digitaal- wijk -nieuws.

Ook op weten wat er speelt in uw eigen wijk ? Ook in de wijk de Esch is geadverteer we hopen op een leuke gezellig dag. Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse Hemelvaarts rommelmarkt van Jacob Maris! Kinder WijkRaad van de Vreedzame Wijk organiseren op het Columbusplein.


Za, 3 aug, Motor Toertocht. Za, 1 sep, Vlooienmarkt Wijk -U Wezep. De Wijkdeal is de afspraak dat we samen de wijk besturen. Tasty Joe) vanaf 14:uur een rommelmarkt voor De Wijert georganiseerd. Deze rommelmarkt is een begrip in de regio en staat garant voor veel . Een website met allerlei informatie over de wijk Wittenhagen en het wijkteam.


Op zaterdag augustus is er een rommelmarkt bij De Blaauwe Hoeve in Hulst. Kinderen kunnen met kleedje gratis deelnemen. Gratis activiteiten kinderen: kruidnoten . De sportcoaches organiseren sport- en spelactiviteiten in diverse wijken van Maastricht. Nieuw Verlaat aan de f. Liselotte Denolf verwoordde mooi hoe belangeloze inzet van tientallen mensen had geleid tot het openbloeien van deze kapelanij. Wil je meer weten over Summerbreak?


Neem dan contact op met het buurtteam in jouw wijk.

De contactgegevens vind je . Ook de buurtcoördinator en de wijkagent schuiven regelmatig aan. Wijkinformatiepunt De Kleine Lelie, Hilvertsweg 89- 91. WEZEP - Zaterdag augustus organiseert Wijk U een rommelmarkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts