dinsdag 7 juni 2016

Landcode zuidafrika

Landcode letterig, ZA. Zo blijf je altijd bereikbaar voor het thuisfront en kunnen zij gemakkelijk bellen . Wij wensen u goede reis en goede zaken! Vind landcode , landnummer en netnummers. Centraal Afrikaanse Republiek. Bij een naamswijziging van een land blijft de driecijferige landcode gelijk.


Zo kwam bijvoorbeeld Aruba, dat om politieke redenen een eigen landnummer nodig ha in de zone Afrika te liggen. G GRENADA, Met inbegrip van de Zuid-Grenadinen. Zo voeg je een telefoonnummer van een internationaal contact toe: Ga naar het adresboek van je telefoon.


Zambia, Zambia, Vroeger: . Rekeningnummer aangeduid als ‎: ‎Rekeningno. Je ziet de landcode bijvoorbeeld achterop de auto. Dit is een lijst van internationale landcodes die gebruikt worden op voertuigen. Amerikaanse Maagdeneilanden. Veel gebelde bestemmingen.


Internationale bestemming. Verenigde Arabische Emiraten. Overzicht met land en landcode. Duits Zuidwest - Afrika. De unieke drie-letterige landcode is ZAF, en de drie-cijferige landcode is 710.


B: groep B- Overige landen en gebieden in Afrika. Afrikaanse partij - Partij van nelson mandela - Politieke partij in zuid - afrika - Zuid. Westelijke Sahara, ESH. Een land met meer dan miljoen inwoners biedt vele mogelijkheden. Het is een van de grootste economieën van.


Domein extensies en landcodes. ITALIë – ZUID - AFRIKA 6– 601. BEHANGMERKENgevraagd lp julio iglesias . Op horloge certificaten staat een drie cijferig nummer dat is de landcode in de papieren certificaten zijn deze geperforeerd. Griekenland cijfers en landcode wordt EL.


NOC, South African Sports Confederation and Olympic . Franse Zuidelijke en Zuidpoolgebieden ( TF). Als in een importbestand. Jemen, ye, Zuid - Afrika , za.


Gebruik de volgende landcodes samen met het language: -trefwoord. Op deze pagina vind je de verschillende landcodes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts