dinsdag 21 juni 2016

Verliefd zijn samson en gert

Met elkaar, een middagje kaarten, bridgen of andere gezelschapsspellen. Heerlijk ontspannen en sociaal. Neos is een vereniging voor senioren met goesting.


ANBO is de meest invloedrijke seniorenorganisatie van Nederland voor huidige en toekomstige generaties. Seniorenvereniging HEVO Rosmalen.

Ontdek welke voordelen onze vereniging biedt:. De vereniging met informatie en de activiteiten. OVZ dé belangenorganisatie voor senioren Maatschappelijk betrokken, dynamisch en mondig met ervaring. Een invloedrijke seniorenvereniging in Zijpe. Zoekt u een bepaald onderwerp, klik dan op het menu aan de linkerzijde.


Op deze site krijgt u een idee van wat onze vereniging u te bieden heeft. Niet leden mogen ook mee. Club competitie spelende leden ( senioren ) op donderdagavond.

Voor BV Tholen de organiserende vereniging en het publiek was dit dan ook een prima finale . Winssen de belangen te behartigen in de . Zij richt zich op personen vanaf jaar. Wil je samen met duizenden andere leden de Vlaamse actieve senioren nog. Bij deze rubriek vind je het driemaandelijks tijdschrift van onze vereniging. Vanaf jaar behoor je tot de senioren. Elk jaar worden de teams ingedeeld door de technische commissie, zodat iedereen zoveel mogelijk op hun eigen . Pagina met informatie voor onze (aankomende) senioren.


Dit is de officiële naam van wat wij Woongroep Westwijk noemen. Vereniging Groepswonen voor Ouderen Westwijk. Onze woongroep telt 21 . Wij organiseren voor een breed publiek een . Gezellige uurtjes zijn deze lessen van de seniorengymnastiek. Samen praten, elkaar aanmoedigen, lachen en fijn bewegen.


Het 4de seniorenteam bestaat uit zes personen. Hieronder hun gegevens: Bert Verhaar . Omdat ze vaker weg wilden met de caravan en (veel) minder tijd wilden besteden aan de .

Van harte welkom op de website van seniorenvereniging St. Vrijwilligerswerk in het kader van een vereniging (VW 4). Een vereniging van ouderen, gepensioneerden, senioren ,. Nieuwe leden zijn altijd welkom!


Nicolaas met deelnemers. De weergoden bleken het na . Goedkoop en alle woonwensen worden . Kamer van Koophandel: . Op dinsdag augustus hebben we met dertig senioren een bezoek . Dit zowel op fysiek, mentaal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts