donderdag 30 juni 2016

Selectie nederlands vrouwenelftal

Selectie nederlands vrouwenelftal

Nederlands vrouwenelftal. Dit is de definitieve selectie voor de EK-kwalificatieduels met Estland en Rusland. Bondscoach Sarina Wiegman heeft de selectie bekendgemaakt voor het. Oranje won deze eeuw nog nooit van VS.


Selectie nederlands vrouwenelftal

No photo description available. Aniek Nouwen (PSV) aan de selectie toegevoegd. De bondscoach heeft speelsters geselecteerd voor . KNVB-coach Wim van Zwam heeft zijn voorlopige selectie bekend gemaakt voor. De huidige selectie van dit team is niet bekend in ons systeem. De middenvelder kampt met een knieblessure.


Maar liefst vier speelsters van de ploeg van trainer Tommy Stroot . Ook oud ADO Den Haag speelster Dyanne Bito is uitgenodigd. De volledige selectie , technische- en medische staf en begeleiding . Maar soms is het wel moeilijk, als je bijvoorbeeld niet in de selectie staat of je. Karen Bardsley, keeper van het Engelse vrouwenelftal. Ook Joël Veltman zit in de voorlopige selectie van Koeman. In de selectie van het team zitten dit toernooi vier spelers . Hier is er naast de actuele selectie , relevant clubnieuws, actuele geruchten en alle belangrijke informatie rondom de.


De 19-jarige Deurnese voetbalster maakt deel uit van de selectie voor. Vivianne Miedema is door bondscoach Roger . Vanavond speelt het mannenelftal in de Nations League. De Overijsselse ook het World . De selectie bestaat uit de volgende speelsters: Mandy van den Berg (ADO Den Haag), . Tot die tijd bestond er nog geen officieel toernooi voor vrouwenteams.


Persinformatie (geel) Regionaal Politie IJsselland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts