donderdag 12 oktober 2017

Feitjes die niemand weet

Maar het is allemaal echt waar (check maar)! Volg het Twitteraccount Waarom weet ik dit? Mensen die doodsangsten uitstaan bij het idee dat er een eend naar hen staart.


En dacht je dat haaien qua dier voor de . Niemand zal je geloven wanneer je deze weetjes deelt. De wereld is een bizarre plek en ondanks we een onuitputtelijke bron aan informatie ter beschikking .

De allereerste film waarin een wc wordt doorgespoel was Alfred Hitchcocks Psycho. Als je in een kamer bent met mensen, is de kans . Wist je dat de gekke hoedenmaker uit Alice in Wonderland vergiftigd is? Hier hebben we nog meer . Leuke feiten en weetjes?


Wat zijn nou opmerkelijk en grappige dingen? Wil je iemand een vraag stellen waarvan je weet. Wat is er leuker dan nutteloze feitjes ? Het gekwaak van een Eend kan geen echo veroorzaken, nooit!

Dat sperma goed is voor de huid en calorieën bevat, dat weten we nou wel. Vrouwonline zet sex feitjes op een rijtje die jou zullen . Het kwaken van een eend heeft geen echo en niemand weet precies . Meestal op Tumblr of op blogs wordt er wel eens gevraagd om vijf feitjes over jezelf te vertellen die bijna niemand weet. Op de redactie hebben wij eens wat onderzoek naar leuke weetjes en feitjes over Obama. Vind hier rare weetjes en feitjes die echt waar zijn, ook al klinken ze super raar! Dus klik gerust verder en vindt hier rare weetjes en rare feitjes ! Grappige weetjes, gekke tics en andere weetjes.


Ik deel vandaag maar liefst feitjes over mijzelf! Ik ben heel benieuwd welke jou het meeste . In onze feitjes -rubriek van vandaag hebben we niemand minder dan Boef centraal staan. Ik weet niet goed waarom, maar ik hou gewoon niet van bellen.


Er zijn veel dingen die we (nog) niet weten over dieren. En dat waren alweer feitjes over mij! Daarom tijd voor een lijst met willekeurige, maar zeer verrassende dierenfeiten. Sluit je ogen en duik in deze grabbelstack met historische feiten. Welnu, eigenlijk , sluit je ogen niet.


Knights fighting slakken.

Toegegeven, niemand weet echt . De lijst bestaat uit in totaal feitjes over eten, over groente en fruit en. Wie weet lijken we meer op mekaar dan we dachten haha. Dit waren enkele feiten die je waarschijnlijk nog niet over mij wist, haha.


Er zijn natuurlijk bekende piramides zoals die van Gizeh, maar er is geen exact aantal . Ongelooflijke feiten over Einsten die je vast niet wist. Hij had een dochter met zijn eerste vrouw maar niemand weet wat met haar gebeurde. Twintig feitjes die over jezelf gaan die (bijna) niemand weet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts