dinsdag 17 oktober 2017

Theaterstudio desingel

Waarschijnlijk kun je dus enkel parkeren langs de openbare weg. Volg deze rechtdoor over de ring en over de singel tot in de Karel . Parkeren in de buurt van het Antwerp Classic Salon? Vanuit Brussel Neem de.


Theaterstudio desingel

U kan eveneens betalend parkeren in de Uitbreidingstraat. Coming from Brussels (E19). Keep left to continue on N155. Take the exit toward Berchem.


Bovendien is het in de straten rondom De Roma betalend parkeren , van maandag. Singel is betalend parkeren ). Met deze maatregelen wil de stad de . Voorzie de nodige tijd om je wagen te parkeren in de buurt. Hou er ook rekening mee dat de hele . Basiskeuzes voor parkeren in de stad. Bezoekerskunnen ook de keuze maken om te parkeren op. Antwerpen -Berchem via de Statiestraat bereik je de.


Noordersingel , parking beschikbaar bij. Parking Spoor Oost: parkeren met nummerplaatherkenning. ANNIE DEBIE - uitnodigingen.


Verder kan U achter de hoek (Uibreidingstraat) parkeren , alsook in de Cogels- Osylei zelf. Kom je naar ramada plaza antwerp met het openbaar vervoer? U kan ook op de singel (de kleine binnenring) parkeren. The brand new venue of Wilrijkse Plein in Antwerp , will also be the home of the. One of the largest public car parks in Antwerp can be found in Het Zuid.


Als je ergens parkeert waar het betalend parkeren is (parkeermeter), kan je . In de straten rondom het Lozanagebouw is het enkel betalend parkeren. Je kunt je fiets ook parkeren op de Groenplaats, aan de Kiosk. U neemt de middenstrook.


Kom je met je eigen fiets, dan mag je deze in de poort parkeren. Je kan ook betalend parkeren in parking Oudaen (Oudaan 3). In de omgeving van Post X is betalend parkeren van kracht. Via de Posthoflei staat.


Brugstraat), daarna rechtsaf (Burgemeester Prinsensingel ), na 3meter rechtsaf (Molenstraat), 1e straat links (Kerkstraat). Aan de verkeerslichten links afslaan en de singel oprijden. Informatie over vrije parkeerplaatsen, tarieven en openingstijden. Navigeer nu naar de parkeergarage. U kent haar misschien niet, wel haar bedrijf: Essentiel Antwerp.


Het betaald parkeren op de openbare weg wordt er geprivatiseerd. Berchem, Borgerhout en Deurne worden blauwe zones.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts