woensdag 11 oktober 2017

Tekst geboortekaartje

Tekst geboortekaartje

Zijn jullie op zoek naar een geboortekaart met een strak en minimalistische stijl? Maak dan in de editor een ontwerp met de naam van jullie kindje. De geboorte van je kleine wereldster aankondigen? Op zoek naar een modern geboortekaartje voor een jongen? Bekijk dit hippe kaartje met strakke zwarte lijnen.


Gratis proefkaartje √ Zelf aanpassen . Van gedetailleerde , eigentijdse illustraties, tot abstracte en strakke. Gefeliciteer er is een baby op komst! Het uitzoeken van het juiste geboortekaartje voor jullie zoontje of dochtertje is het leukst bij JilleJille.


Op dit moment worden de eenvoudige strakke geboortekaartjes steeds populairder. Strakke moderne witte babykaart met zwarte en blauwe wolkjes en sterretjes. De leukste geboortekaartjes maak je zelf online met geboortekaartjemaken. Thomas en Vicky vroegen me om een kaartje te maken voor hun dochter. Met een ringstaartmaki alstublieft . Eenvoud spreekt in deze strakke geboortekaartjes.


Vraag direct GRATIS een persoonlijke proefdruk aan. Ontdek onze collectie moderne geboortekaartjes of strakke trouwkaarten die geheel aanpasbaar zijn naar uw wensen. Andere kleuren, tekstschikking of . GeboortekaartjesHier heb je mijn collectie geboortekaartjes ! Ik heb ze ingedeeld in goud- en koperfolie, Scandinavisch, kleurrijk, karton en retro.


Hier vind je alle geboortekaartjes voor een jongen. Jongens geboortekaartjes. Minimalistisch langwerpig geboortekaartje met strakke tekst . Letterpress geboortekaartjes verdiept en met kracht in het papier gedrukt.


Tekst geboortekaartje

De vader van Toon ontwierp dit strakke geboortekaartje voor hem. Maar bovendien zijn het lieve, persoonlijke geboortekaartjes die je met trots . Dit moderne en strakke geboortekaartje bevat alle details om jullie kleine wonder aan te kondigen. Strak en modern is dit geboortekaartje voor een stoer meisje met een geometrische vlak op een houtlook achtergrond.


Zoek je moderne, creatieve geboortekaartjes ? Een drieluik of vierluik? Wil je een apárte, stoere, strakke of lieve geboortekaart , één met een hip retro design? Dotjes en Knapen ontwerpt leuke, hippe, unieke, non-cliche geboortekaartjes. Naast een collectie kaartjes ook kaartjes speciaal op maat gemaakt. Strak geboortekaartje in zwart wit met initiaal in glanzend 3D reliëf.


Tekst geboortekaartje

De achterkant van dit geboortekaartje heeft een trendy, woordenboek stijl. Maak online je mooiste geboortekaartjes. Hippe geboortekaartjes volgens de laatste trends. Eerste proefdruk euro.


Grijsblauw geboortekaartje met strakke typografie. Dit geboortekaartje kan ook besteld worden in een andere kleurstelling, formaat, lettertype of opmaak. Bij Kaartkeuze vind je stijlvolle moderne strakke babykaartjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts