woensdag 11 oktober 2017

Valentijnsmenu mol

Kies uit meer dan restaurants in Mol en ontdek onze suggesties en promoties, reserveren kan je online. Casa Fraquelli is een gezellig Italiaans restaurantje in het hartje van Mol. Hier kan je genieten van de huiselijke familiale sfeer, gecombineerd met de . Opgelet: er is geen speeltuin meer aanwezig.


De meesten hebben een exclusief valentijnsmenu om . Gezellig tafelen nabij het centrum van Mol ? Brasserie Chapeau is een brasserie waar iedereen welkom is. Reserveer bij Leto Eetkafee. Deze frisse en trendy zaak in het centrum van Mol richt zich zowel tot het shoppende publiek als. Op zoek naar een lekker restaurant in Mol ? Restaurant De Verandering staat voor culinaire hoogstandjes in een gezellig interieur! WIJ GAAN TERUG OPEN OP.


Tijdens onze vakantieperiode vragen we uitzonderlijk om . Asperge – serranoham – oude kaas – balsamico. Zeebaars – asperge – ei – citroenbotersaus – puree. De Gouverneur - Ezaart 1- Mol , Belgium - Rated 4. Reviews Het was over het algemeen een leuke ervaring. Plaatsen › Mol (België) › Café Beoordeling: - ‎stemmen De ontvangst is echt persoonlijk, je voelt je er meteen ongelofelijk welkom!


Ons tafeltje was extra. In een groene omgeving genieten van een hapje en een drankje, dat is mogelijk bij taverne en brasserie Piccolo in Mol. Valentijn kwamen vieren. Wij bieden u dagverse producten. Bij de Mol geniet je samen met je lief van een speciaal valentijnsmenu voor euro per persoon.


Vooral de namen van de maaltijden zijn . Sam deed ook verschillende stages: Bristol Hotel te Knokke, Eethuis Pieter te Roeselare, Hippocampus te Mol -Wezel, Hostellerie St-Nicolas te Elverdinge. Je kan ingeduffeld op pad in Berlare, Merchtem, Mol , Houthalen-Helchteren, . Welkom bij Burcht Hertog Jan. Burcht Hertog Jan ligt in de bosrijke omgeving op de grens van Oud-Turnhout en Ravels, vlakbij Turnhout en Arendonk.


Na jaar een eigen zaak (Onder dan toren, Mol ) en enkele jaren in het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts