vrijdag 20 oktober 2017

Ter informatie

Vertalingen in context van ter informatie in Nederlands-Engels van Reverso Context: informatie ter beschikking, uitsluitend ter informatie. Voorbeeldzinnen met ` ter informatie `. Europese ondernemingsraden en betreffende de procedures ter informatie en raadpleging die . ConSolide staat ingeschreven bij de kamer . Met vriendelijke groeten.

TerInfo is een mobiele website gericht op het vergroten van de maatschappelijke weerbaarheid tegen terrorisme in het primair en voortgezet onderwijs. Notitie voor Bondsraad ter informatie. Betreft: Globale planning Bondsraad 2. De afkorting wordt vaak gebruikt in . In deze video laten we u zien hoe u een factuur, ter informatie , kunt versturen naar een andere gebruiker.


Ik krijg veel vragen over onze nieuwe locatie aan de Holterweg in Lettele. Er zijn zelfs mensen die denken dat we weg gaan aan de .

Deze Gebruiksvoorwaarden regelen het gebruik van de website die ter beschikking wordt. Deze links en informatiebronnen worden louter ter informatie tot uw . OVEREENKOMST TOT INSTELLING VAN EEN EUROPESE ONDERNEMINGSRAAD OF VAN EEN PROCEDURE TER INFORMATIE EN RAADPLEGING IN . Viriya staat voor energie en ijver. En zal extract hier van gegeven worden aan de Municipaliteit van Alkemade, en aan de Requestranten, zo ter informatie als om zich daar naar te was, verzogt . Hoeveel kilometer loop jij? De afbeelding is louter ter informatie.


Voor leervlucht uit Isnes hebben we korven. Opgelet: volgende leervlucht (Hannuit) wordt ingekorfd op dinsdag april. RED publiceert hier op persoonlijke (eigen) titel ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen en behoudt zich daarbij het recht voor op . Kaas, look en komkommer. We hebben twee nieuwe leden : Jean-Pierre Selvais en Christianne Vanbeneden.


Controleer of de auto overeenkomt met de informatie in de app voordat je in de. De informatie op deze webpagina is uitsluitend ter informatie bedoeld en geldt . In diverse cambio-steden worden op geregelde tijdstippen infosessies georganiseerd voor nieuwe cambio-klanten. Je kan deze vrijblijvend bijwonen indien je .

Wat leuk dat ik je hier tegenkom. Zonder werk wil niet zeggen dat je niet werkt. Je bent gewoon door omstandigheden je betaalde werk kwijt . TukTuk Travel heeft de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorg. Terug Meer details Minder details.


De opgegeven links zijn slechts een greep uit de zeer vele die er bestaan. Het is onze bedoeling een aanzet te geven naar een aantal . Stukken ter informatie. BELANGRIJKE INFORMATIE OVER . Cookies op de website van AVROTROS.


Voor een optimale werking van de website plaatsen wij functionele en analytische cookies. Uitgebreide vertaling voor ter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts